Teška sapunica

Princ William poludio je od ljubomore kad je Kate završila s njegovim frendom nakon njihovog prekida


Ines Madunić
04.10.2018.21:00
Princ William poludio je od ljubomore kad je Kate završila s njegovim frendom nakon njihovog prekida
Getty Images

sažeto

Njihova je veza prošla kroz ozbiljne krize, a jedno su vrijeme bili u prekidu


Ines Madunić
04.10.2018.21:00

Kate i William, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, jedan su od medijski najeksponiranijih parova na svijetu. Budući engleski kralj i njegova supruga imaju troje djece i čine se kao jako sretna obitelj.

No, njihova veza nije uvijek bila tako funkcionalna. Prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo Kate i Wills prekinuli su na kratko nakon četiri godine veze. Prekid se dogodio kad su bili na zimovanju u Švicarskoj, a pauza je trajala skoro godinu dana. Kate se čak bila preselila u Dublin na neko vrijeme, a sad je otkriveno i da je u toj pauzi imala kratku vezu s bogatim nasljednikom Henryjem Ropnerom.

Navodno je William poludio od ljubomore kad je saznao za to jer je Ropnera znao sa sveučilišta. Tu nije kraj sapunici - princ je prije Kate bio u vezi s Ropnerovom bivšom djevojkom!

Getty Images

Srećom, ljubavni četverokut brzo se riješio. Kate i William obnovili su svoju vezu i tri godine kasnije se zaručili, a 2011. su se vjenčali.

Ropner je nastavio sa svojim životom, uglavnom se fokusirajući na karijeru koju gradi u očevoj tvrtki. U sretnom je braku s Natashom Sinclair.

Čini se da je Ropner Williamu ostao trn u oku jer jedino njega, od svih Kateinih bivših dečki, nisu pozvali na svoje vjenčanje.

Govoreći o svojoj vezi, Kate i William iskreno su progovorili i o prekidu, pa je tako princ izjavio kako su bili mladi i tražili su se.

"Jako smo različiti i trebalo nam je vremena da svatko nađe svoj put. Odrastali smo. Mislim da smo samo trebali malo vremena i prostora svatko za sebe, i na kraju je sve ispalo kako treba", rekao je William, dok je Kate rekla kako je tada bilo grozno, ali da je zbog cijelog iskustva postala snažnija. 

U to se vrijeme nagađalo kako je Kate bilo dosta toga da je paparazzi stalno prate. Njezine su fotografije izlazile gotovo svakog dana u tabloidima, a ona i obitelj više su puta prijetili tužbama ili zaista tužili medije koji su objavljivali fotografije. 

kraljevska obitelj

Kate Middleton

princ William

prekid veze

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter