Kim se prisjetila drame u Parizu

'Pripremila sam se da će me silovati i ubiti'


Mirjana Filipović
20.03.2017.15:45
'Pripremila sam se da će me silovati i ubiti'
Profimedia

sažeto

Reality zvijezda pred kameram svog showa prisjetila se noći nakon koje joj život više neće biti isti


Mirjana Filipović
20.03.2017.15:45

Gotovo pola godine nakon što je opljačkana u Parizu, Kim Kardashian prisjetila se te stravične noći, a detalje je ispričala za kamere svog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians'.

- Zalijepili su mi usta selotejpom, a ispod kućnog ogrtača nisam imala odjeću. Zgrabili su me za noge i posjeli na rub kreveta. Tada sam bila uvjerena da će me silovati. Bila sam spremna na to, no onda je zalijepio i moje noge i uperio mi pištolj u glavu - prisjetila se Kim.

Dodala je da je molila da njezina sestra Kourtney ima normalan život nakon što vidi njezino mrtvo tijelo jer je bila uvjerena da će je ubiti.

- Bila sam sigurna da neću više ugledati svjetlo dana. Govorila sam da imam djecu i obitelj, molila ih da me ne ubiju. Rekla sam im da nemam novaca. Onda su me odvukli na vrh stubišta pa sam mislila da će me ubiti s leđa. Nisam vidjela način da se spasim - ispričala je u suzama.

Tada su je ipak odlučili pustili, ostavili je u kupaonici i pobjegli, a ona se sakrila u grmlju na balkonu.

- Vjerojatno su me pratili i znali gdje sam jer sam na Snapchatu rekla da ostajem doma dok svi ostali idu vani pa su iskoristili priliku dok sam bila sam - prisjetila se uplakana Kim.

Starleti je ukraden nakit u vrijednosti od 10 milijuna dolara, uključujući i njezin zaručnički prsten, a uhićeno je 17 ljudi za koje se sumnja da su povezani s pljačkom. Aomar Ait Khedache, jedan od uhićenih, priznao je da su reality zvijezdu planirali opljačkati i prilikom prethodnog Kiminog posjeta Parizu, ali da to onda nisu uspjeli jer je konstantno bila okružena ljudima.

Kim Kardashian

Pariz

pljačka

Podijeli članak