Doživjela stravični scenarij

Prirodna ljepotica hrvatskih korijena prošla je kroz bizarnu životnu tragediju kao iz sapunica, a danas je svi žale jer je uništila lice


Ines Madunić
27.01.2019.12:00
Prirodna ljepotica hrvatskih korijena prošla je kroz bizarnu životnu tragediju kao iz sapunica, a danas je svi žale jer je uništila lice
Profimedia

sažeto

Zvijezda 'Otimačice' danas ne izgleda nimalo kao na vrhuncu karijere


Ines Madunić
27.01.2019.12:00

Sredinom devedesetih, kad je ludilo meksičkih sapunica u Hrvatskoj bilo na vrhuncu, naciju je oduševila priča Paole i Pauline Bracho iz 'Otimačice', jedne od najpopularnijih telenovela ne samo kod nas, nego i u cijeloj povijesti Televise. U glavnoj ulozi, odnosno dvostrukoj glavnoj ulozi bila je Gabriela Španić, Venezuelanka hrvatskih korijena. Glumica je odmah postala zvijezda u pradomovini, otkud je njezin otac Kazimir.

Gabriela je tada i posjetila Hrvatsku gdje je bila megazvijezda, fanovi su je opsjedali, a sve to vrijeme prije društvenih mreža imali smo jednu verziju njezine životne priče. Kad je hype sapunica iz Meksika prestao, a pojavio se internet, počeli smo dobivati i neke informacije o njoj koje su zvučale baš kao da prije njih treba ići špica 'Televisa presenta'.

Gabrielu, njezinu majku, dvogodišnjeg sina i dadilju najmanje četiri mjeseca kućna pomoćnica trovala je amonijevim sulfatom, otrovom koji se može naći u sredstvima za ubijanje štakora.

Profimedia

Djevojka je navodno u djetinjstvu previše gledala telenovele i došla na ideju da se toliko približi omiljenoj glumici da se prijavila da radi za nju, a zbog određene patologije počela ju je trovati, kao i sve ukućane. Stavljala im je minimalne doze u hranu, no jednom je očito pretjerala pa su svi završili na bolnici zbog bolova u trbuhu i mučnine.

Policija je brzo shvatila što se događa, a kod pomoćnice su pronašli bočice otrova. Djevojka je dobila osam godina zatvora, a Gabriela i obitelj godinama su se oporavljali od svega, kako fizički, tako i zbog psihičke traume.

Zbog toga je glumica uzela pauzu od karijere, a navodno će se pojaviti u remakeu 'Otimačice' koji Televisa planira početi snimati ove godine.

 
 
 
View this post on Instagram

Seguimos trabajando mis ángeles. Hoy desde Monterrey en gira de medios con #DivinasMX

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on Jan 11, 2019 at 8:53am PST

No, nekad prirodna ljepotica zabrinjava fanove već neko vrijeme jer na njezinim fotografijama vidljivo je da joj je lice gotovo izobličeno od vjerojatnih estetskih zahvata. Čini se da je 45-godišnjakinja pretjerala s botoksom i filerima, što je mnoge zaprepastilo.

Ona tvrdi da je imala samo jednu plastičnu operaciju, no čak da je to i istina, bila je jedna previše.

glumica

plastične operacije

sapunice

Otimačica

Gabriela Spanic

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter