Tražili odgovore

Produhovili se nakon dugo godina estradnjikovanja: Karan simpatizirao Hare Krišne, Danijela duhovni mir tražila i na Nepalu, a Maja se potpuno povukla


Barbara Marinović
22.10.2018.08:00
Produhovili se nakon dugo godina estradnjikovanja: Karan simpatizirao Hare Krišne, Danijela duhovni mir tražila i na Nepalu, a Maja se potpuno povukla
Foto: CROPIX

sažeto

Brojni su domaći celebrityji u potrazi za nekom vrstom duhovnog mira posegli za vjerom, ali i ne samo time... Neki su u potrazi za mirom i putovali


Barbara Marinović
22.10.2018.08:00

Produhovljeni su brojni naši domaći celebrityji posljednjih godina. Neki su se odali vjeri, drugi motivacijskim govornicama... Nazivnik je svakom isti. Ponuditi novostečenu mudrost onima koji ne znaju bolje i drugačije.

Ovog tjedna plejadi slavnih koji se angažiraju da bi potpomogli ljudsku duhovnost pridružio se Goran Karan. Uz Bracu i Semira Osmanagića u Mariboru će u prosincu odaslati polaznicima eventa energiju ljubavi. Energetska Karanova ljubav tako će, sigurni smo, zaliječiti pokoje slovensko srce. Neko vrijeme je tražio odgovore i u Indiji, simpatizirao Hare Krišne, no danas o takvim stvarima ne govori. Orijentiran je sada na energiju ljubavi.

CROPIX

Odavno se produhovila pjevačica Maja Blagdan. Potpuno je ispunjava duhovna glazba, a koristila je i u tu svrhu svoj glas. Pjevala je godinama, naime, na seminarima velečasnog Zlatka Suca. Kad je u pitanju glazbena scena, sličan put u okretanju vjeri imaju i sestre Husar - Marija i Ivana. Približile su se vjeri, polazile duhovne obnove, a danas pjevaju takav tip glazbe i podržavaju humanitarne akcije svojim glasovima.

Srdjan Vrancic / CROPIX

Vjeru žive intimno, dok se, primjerice, nekadašnja starleta Simona Mijoković potpuno predala širenju božje riječi pa joj je svaka objava na Facebooku vezana uz priče religijskih motiva, pouka, poruka.

S druge strane, duhovni mir traži već neko vrijeme i Danijela Martinović. Tako je otputovala prošle godine i na Nepal, na duhovno putovanje, a nedavno je nastupila i na TedX-u. Pohađala je tijekom godina autogene treninge, postala theta praktičar, a na Instagramu se okrenula objavljivanju inspirativnih citata iz knjige 'Šalabahter života'.

 
 
 
View this post on Instagram

A kako vama prolazi produženi vikend? 🍁💙 . . . . #danijelamartinovic #autumn #weekend #getaway #happiness #love #singerslife

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on Oct 7, 2018 at 3:17am PDT

Veliku ulogu vjera igra i u životu Nine Badrić, koja također zna povremeno na Instagram objaviti pokoju motivacijsko-religijsku poruku. Da joj je stalo do vjere, crkve i božje riječi govori i činjenica da je tražila i crkveni razvod od nekadašnjeg supruga Bernarda Krasnića. S obzirom na to da se radi o kompleksnom i dugom procesu, možemo pretpostaviti da to ne bi radila da joj zaista nije stalo.

Ante Čizmić/Cropix

Danijela Martinović

Simona Mijoković

Goran Karan

braco

Maja Blagdan

Ivana Husar

Marija Husar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter