Marin Ivanović Stoka

'Prošao sam svašta, od ludnice, egzorcista do komune, ali samo Bog me spasio od predoziranja'


100posto
13.11.2017.15:45
'Prošao sam svašta, od ludnice, egzorcista do komune, ali samo Bog me spasio od predoziranja'
Željko Sop/Cropix

sažeto

Reper se zahvalio i svojim roditeljima koji nikad nisu odustali od njega


100posto
13.11.2017.15:45

U emisiji "Na kavi kod Doris" na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.

"Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom", rekao je Stoka glumici i voditeljici Doris Pinčić Rogoznica. Podržava ljude koji žive predbračnu čistoću jer kaže, mnogi nemaju snagu da to izdrže.

"Mediji nam nameću fizičko, slijedimo izopačene trendove, klinci izrastaju bez tradicionalnih vrijednosti, a danas ih je teško održavati. Ja se nisam mogao oduprijeti drogi i zazivao sam Boga kad više znanost nije mogla pomoći. Prošao sam u 18 godina ovisnosti svašta, od psihijatara, egzorcista, terapija, ludnice, komune… Sve što možete zamisliti. Uvijek kažem da je droga savršena stvar s najkatastrofalnijim posljedicama na svijetu. Meni se puno puta dogodilo nešto ružno, ali Bog ima neki drugi plan sa mnom. Mene je iz predoziranja iz umiranja, vraćao među žive", rekao je Stoka te otkrio da je zato otišao u komunu Cenacolo gdje se kroz molitvu i vjeru riješio ovisnosti.

Kazao je da bi teško izašao iz ovisnosti da nije imao ljubav svojih roditelja koji nikad nisu dignuli ruke od njega.

"Radim sa srcem ono što meni čini dobro, a molitva mi čini to dobro", zaključio je Stoka te rekao da bi ipak volio da je ustrajniji u tome da živi predbračnu čistoću.

droga

ovisnost

reper

predoziranje

Marin Ivanović Stoka

odvikavanje

newsletter

Prijavite se na Newsletter