'Vrućina gradskog asfalta'

Proslavite Dan prodavaonica ploča uz novo izdanje dvostrukog vinila Tram 11


100posto
16.04.2018.12:20
Proslavite Dan prodavaonica ploča uz novo izdanje dvostrukog vinila Tram 11
Srđan Vrančić/Cropix

sažeto

Dvostruki vinil kultnog albuma zagrebačkih repera predstavlja se 21. travnja u Menartu u Avenue Mallu


100posto
16.04.2018.12:20

Već jedanaestu godinu zaredom u cijelom svijetu, treću subotu u travnju, obilježava se Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day).

Kao i ranijih godina hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržala su dva ambasadora. Ove godine to su Tram 11 i Tony Cetinski koji će uz svoja nova glazbena izdanja koja donose u travnju, obožavatelje počastiti i druženjem u CD shopovima.

Promo

Tako će se u subotu, 21. travnja u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu od 12 sati, Tram 11 družiti s fanovima, potpisivati reizdanje svog drugog albuma "Vrućina gradskog asfalta" koji ovaj put izlazi i na dvostrukom vinilu.

Tram 11 poziva sve fanove da im se pridruže u Menart Multimedijalnoj knjižari.

Očekuje nas i live nastup hip hop dvojca nakon kojeg će akustično nastupiti Gretta koja će izvesti nekoliko svojih pjesama te Mel Camino.
Sve detalje oko nastupa u Avenue Mallu pratite na Facebook eventu.

Dok će u Menart Multimedijalnoj knjižari svoj novi album potpisivati Tram 11, u samom centru grada, u Novoj ploči, u 11:30 za svoje fanove zavirat će Pravila igre koji su sve svoje fanove pozvali da im se pridruže.

Dečki su nedavno izbacili drugi singl "Kako nam stvari stoje" koji je i ovaj tjedan jedan od najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a užurbano rade i na novom albumu čiji je izlazak planiran za početak lipnja ove godine.

Sve detalje oko njihovih nastupa i priprema za novi album pratite na njihovom Facebooku.

Povodom Record Store Daya, taj vikend, u petak, subotu i nedjelju, i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda RSD2018 prilikom narudžbe vinila osigurati popust od 10 posto za svoje kupce.

Sve novosti o Record Store Dayu u Hrvatskoj pratite na Facebooku.

Tram 11

Pravila igre

Record Store Day

Dan prodavaonica ploča

newsletter

Prijavite se na Newsletter