'Ministar obrane' postaje tata

Prošli su zajedno sve i svašta, Antonia je zbog ljubavi prema Subašiću bila pod strašnim pritiskom. No, dobili su svoju bajku - zasluženo!


100posto
19.02.2019.17:00
Prošli su zajedno sve i svašta, Antonia je zbog ljubavi prema Subašiću bila pod strašnim pritiskom. No, dobili su svoju bajku - zasluženo!
Foto: Instagram/CROPIX

sažeto

Ležerna šetnjica otkrila je da Suba postaje otac - nakon 17 godina veze, paru stiže prinova


100posto
19.02.2019.17:00

Šetnja Zagrebom otkrila je tajnu, vratar Danijel Subašić i njegova djevojka Antonia Bozza postat će roditelji. Čak i da je htjela, Antonia bi teško mogla skriti trudnoću. No, za to zaista i nema potrebe. Nakon svega što su prošli, zaista su Subašić i Antonia zaslužili uživati. Zajedno su već 17 godina, a tijekom tog perioda prošli su i teških trenutaka.

Nekad drama, danas uživancija

Trenutno im cvjetaju ruže, žive u Monacu i pripremaju se za prvo dijete, no nekad je situacija izgledala znatno drugačije. U vezi su od srednje škole, nakon koje se Subašić intenzivnije posvetio nogometu, a Antonia Filozofskom fakultetu. Ono što je bio problem u vezi jest neodobravanje njenog oca, koji se nije mirio s činjenicom da je Danijelov otac pravoslavne vjeroispovijesti. Obiteljske razmirice bile su žestoke pa je otac kćeri prijetio i potom završio priveden zbog obiteljskog nasilja.

 
 
 
View this post on Instagram

My wife ❤️my rock 💪my queen 👑 #ljubavsezoveimenomtvojim #a&s❤️🙏🏻

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on Jul 2, 2018 at 7:43am PDT

Ljubav koja je pobijedila sve prepreke

Ni takva situacija nije utjecala na vezu para pa su vrlo brzo počeli živjeti zajedno. Njihova ljubav sve je prepreke uspjela pobijediti, a dijete će stići kao prava kruna ljubavi koja traje već skoro 20 godina. Da je Antonia najvažnija osoba u životu, Subašić nije skrivao ni kada je s Vatrenima osvojio svjetsko srebro prošle godine. 'Moja supruga, moja stijena, moja kraljica', poručio je nakon svega Subašić svojoj brineti.

Danijel Subašić

Antonia Bozza

newsletter

Prijavite se na Newsletter