Pjevačica se vratila poslu

'Provela sam dvije godine u krevetu zbog bolesti, ali na društvenim mrežama pravila sam se da mi je život savršen'


Ines Madunić
19.10.2018.09:00
'Provela sam dvije godine u krevetu zbog bolesti, ali na društvenim mrežama pravila sam se da mi je život savršen'
Getty Images

sažeto

Avril Lavigne dvije se godine borila s lajmskom bolesti, a uskoro objavljuje novi album


Ines Madunić
19.10.2018.09:00

Kanadska pjevačica početkom 00-ih postala je prava pop punk princeza, a singlovi "Complicated" i "Sk8r Boi" i danas su klasici žanra, koliko god nam bilo teško to priznati. No, u jednom je trenutku Avril Lavigne nestala sa scene, a onda je 2015. otkrila da je razlog tome lajmska bolest.

Dugo vremena nije znala što se događa, ali konstantno je bila umorna i iscrpljena.

Dijagnosticirali su joj bolest nakon što je o istom problemu pričala Yolanda Hadid (majka manekenki Gigi i Belle) na reality showu.

S obzirom na to da je Avril pjevala na Yolandinom vjenčanju, nazvala ju je i raspitala se o detaljima bolesti koja je uskoro i njoj dijagnosticirana.

"Bila sam u krevetu dvije jebene godine. Pila sam antibiotike, više vrsta. Htjela sam biti hrabra pred svima jer nisam htjela da bolest bude dio mog identiteta. Čim bih se uspjela ustati, stavila bih selfie na Instagram i pravila se da mi je život savršen", rekla je Avril. Dodala je da ne želi zapravo pričati o tome, ali shvaća da mora i da je to njezina odgovornost.

U jednom je trenutku zaključila kako se više nikad neće baviti glazbom, ali nakon što se počela oporavljati odmah je počela snimati nove pjesme u studiju u svojoj kući.

Prvi singl, "Head Above Water", izašao je nedavno, a cijeli album očekuje se iduće godine.

Avril Lavigne

lajmska bolest

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter