Žene u upravi

Prve dame Dinama modne su odlikašice! Dok se o samozatajnoj Vlatki ne zna skoro ništa, Amra je prava zvijezda


100posto
13.03.2019.17:00
Prve dame Dinama modne su odlikašice! Dok se o samozatajnoj Vlatki ne zna skoro ništa, Amra je prava zvijezda
Foto: CROPIX

sažeto

Amra Peternel i Vlatka Peras sjede u upravi Dinama. Prve dame kluba često su u fokusu javnosti, a pogotovo Vlatka, koja je na poziciju predsjednice Uprave zasjela 04. ožujka


100posto
13.03.2019.17:00

Troje je članova, a dvije su žene. U upravi GNK Dinama sjede Vlatka Peras i Amra Peternel, naravno, uz kolegu Krešimira Antolića. U trendovskom baloneru i zelenim salonkama otputovala je danas sa zračne luke Franje Tuđmana Vlatka Peras za Lisabon. Tamo GNK Dinamo igra uzvratnu utakmicu protiv Benfice. I njezina podrška dečkima će dobro doći.

Vlatka za povijest

Peras je prije devet dana proglašena na redovitoj sjednici izvršnog odmora Dinama predsjednicom Uprave kluba. Prvi je put to u povijesti kluba da je na čelo stigla žena! U klubu je provela cijeli dosadašnji radni vijek, a koji je krenuo 1998. godine. Po struci je magistra inženjerka zračnog prometa, a kada je prije 21 godinu zaposlena, počela je u odjelu za odnose s javnošću da bi 2005. postala voditeljica ureda Uprave kluba. Bila je Mamićeva osobna tajnica te direktorica odjela ljudskih resursa i potencijala.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Amra je zvijezda modnih magazina i vlasnica cvjećarnice

U upravi se nalazi i Amra Peternel. Peternel je poznata već odavno svima koji prate Dinamo, no znaju je jako dobro i svi oni kojima je možda moda draža. Naime, redovito je gošća naslovnica glossy magazina i portala na kojima se uvijek pišu hvalospjevi na račun stila gospođe Amre. Ne bez razloga, žena se zna odijevati. Osim nogometa, bavi se i privatnim biznisom pa je vlasnica cvjećarnice Blossom&Bloom. Iz braka s bivšim suprugom Igorom Peternelom, Amra je dobila kćer.

Foto: CROPIX

Amra Peternel

Igor Peternel

Vlatka Peras

newsletter

Prijavite se na Newsletter