Pravila igre rade punom parom

Publika obožava njihov novi spot, pjesma je hit, a oni su se posvetili humanitarnom radu


100posto
12.03.2018.16:15
Publika obožava njihov novi spot, pjesma je hit, a oni su se posvetili humanitarnom radu
Petar Krajačić Vilović

sažeto

Pjesma s više od 100.000 pregleda na YouTubeu, humanitarni koncert u Zagrebu, regionalna premijera pjesme u Sloveniji na Dan žena...


100posto
12.03.2018.16:15

Domaćem bendu Pravila igre, stvari odlično stoje kako na domaćem terenu tako i u regiji. Nakon objave drugog singla, kojim najavljuju novi album, Pravila igre rade punom parom.
Prvi koncert, nakon izlaska nove pjesme održali su humanitarno. "Koncert iznenađenja" pripremili su za svoju publiku u Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.

"Posjetili smo naše prijatelje u Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom i održali smo mali koncert iznenađenja, a zauzvrat dobili puno ljubavi i osmijeha koje nećemo zaboraviti! Ekipa, hvala na gostoprimstvu i vidimo se opet", emotivnom porukom zahvalili su se svojoj publici .

Tjedan dana od objave spota na YouTubeu njihov spot "Kako nam stvari stoje" konstantno je jedan od najgledanijih što im se nikada ranije nije desilo.

"Obično nakon tri dana prikazivanja, trend pregleda pada jer pojavljuju se novi video spotovi i zanimljivosti. Mi smo i nakon sedam dana tu i najveće moguće hvala našoj publici na tome", kaže nam Ivan Penezić iz Pravila Igre.

"Probili smo granicu od 100.000 YouTube pregleda u samo 7 dana. Naš novi singl "Kako nam stvari stoje” ima 110 000 pregleda! Dragi naši hvala vam od srca na svakom pogledu i svakom komentaru. Idemo dalje po novih 100.000", poručuju dečki na društvenim mrežama.

koncert

pjesma

spot

bend

Pravila igre

newsletter

Prijavite se na Newsletter