Ima se, može se

Raquel čizmice platila više od deset tisuća kuna, ali nije ni do koljena Marti koja sebe i tromjesečnog sina od glave do pete oblači u Gucci


Ines Madunić
22.10.2018.13:20
Raquel čizmice platila više od deset tisuća kuna, ali nije ni do koljena Marti koja sebe i tromjesečnog sina od glave do pete oblači u Gucci
Instagram

sažeto

Žene nogometaša obožavaju modu, a mogu si je i priuštiti


Ines Madunić
22.10.2018.13:20

Nedavno je na Instagramu Raquel Mauri Rakitić objavila fotografiju koju bi modni neznalci samo proskrolali dalje. U crnoj odjevnoj kombinaciji s kapom, smeđim čizmicama i torbicom izgleda odlično, ali rijetki bi pogodili da se radi o vrhunskim dizajnerskim komadima koje vrijede pravo malo bogatstvo.

 
 
 
View this post on Instagram

🔜❣️#dominguito#foto📸byprincesaAlthea&adara😂 @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on Oct 21, 2018 at 12:51pm PDT

Raquel tako nosi čizmice Yves Saint Laurent koje koštaju oko 1400 eura, ili nešto više od deset tisuća kuna. A i torbica koju je iskombinirala je istog brenda i također nije jeftina - za nju treba izdvojiti 1250 eura ili nešto više od 9000 kuna.

Raquel je poznata po tome što voli modu, a kao i mnoge žene nogometaša može si ju i priuštiti.

No, supruga Ivana Rakitića ne hvali se toliko brendovima, a ni do koljena nije Marti Fernandes, Zagrepčanki koja s Juniorom Fernandesom ima sina. Marta je često od glave do pete u "markama" i to ozbiljnim. Gucci i Chanel su joj omiljeni, što je jasno čim malo pogledate njezin Instagram profil.

Tako je objavila selfie s Gucci naočalama kojima je "opsjednuta", a koje koštaju oko 2500 kuna.

Na "spontanoj" fotki prije večere u kadru su crna Gucci majica (2500 kuna), Gucci torba (10.170 kuna) i Gucci čarape (770 kuna).

Kako je sina rodila početkom srpnja ove godine, red je bio da ju suprug počasti pa se tako pohvalila s tri kutije Chanelovih proizvoda, ali ipak nije otkrila što je u njima.

Zato je sretni par kupio novorođenom sinu Gucci tenisice (2100 kuna), Gucci majicu (990 kuna) i još neke sitnice. Beba koja ima tri mjeseca ima i svoje prve starke, koje možete nabaviti za 229 kuna.

Marta obožava i obične majice s velikim logom Dolce&Gabbana, a njezin suprug nosi torbicu jako popularnog brenda među milenijalcijma - Supreme, koja se teško nabavlja i plaća oko 1850 kuna.

Na jednoj od fotografija para u vrijeme dok je Marta bila trudna vidi se i da pazi što nosi ispod svoje dizajnerske odjeće. Odgovor je, jasno - dizajnersko donje rublje. Versace gaćice inače koštaju oko tisuću kuna dok je grudnjak iz iste linije oko 2600 kuna.

Gucci

Chanel

Raquel Mauri

žene nogometaša

Marta Fernandes

dizajnerska odjeća

Yves Saint Laurent

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter