Korektni odnosi

'Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje' - Bolni rezovi uspjeli su zacijeliti, a prijateljstvo opstati


Barbara Marinović
19.02.2019.14:00
'Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje' - Bolni rezovi uspjeli su zacijeliti, a prijateljstvo opstati
Foto: CROPIX

sažeto

Suradnja i prijateljski odnos među ovim parovima nisu nestali...


Barbara Marinović
19.02.2019.14:00

Odmor joj je dobro došao, no Jelena Veljača na njega nije išla sama. Uz njezinu djevojčicu, društvo u Indoneziji pravi joj i bivši suprug Dražen Čuček. Par je otišao na zajednički odmor, a sve kako bi djevojčica što manje osjetila razvod roditelja. Dobar je to i pozitivan primjer para koji je i nakon ljubavnog kraja ostao u prijateljskim odnosima. Rijetki su, ali ih ima!

Foto: CROPIX

I nisu jedini. Nives Celzijus je svojedobno otkrila da sve roditeljske obveze dijeli s bivšim suprugom Dinom Drpićem. U braku su dobili dvoje djece, a Dino i Nives zbog njih su ostali u jako dobrim odnosima. Toliko da su neki pretpostavljali kako je par ljubavi dao drugu šansu. No, nije, jednostavno je nakon svega ostalo prijateljstvo i briga za klince.

Foto: CROPIX

Prijateljstvo iznad ljutnje i ljubomore

O Ani Rucner i Vladi Kalemberu već su napisane 'tisuće kartica'. Njihovo veliko prijateljstvo nije nestalo razvodom. 'Mi smo prije svega dobri prijatelji, i to zbog našeg sina Darijana', rekla nam je Rucner svojedobno i istaknula da je interes sina na prvom mjestu. 'Imamo jedan zreo prijateljski odnos', dodala je violončelistica.

Srđan Vrančić/Cropix

Veliko prijateljstvo dijele i Sanja Vejnović te Goran Mećava. Bivši supružnici proveli su zajedno 30 godina pa ne čudi što im se bilo nemoguće u potpunosti odvojiti.

Foto: CROPIX

'Rastajemo se - sastajemo se'

Gospodski su se rastali glumac Goran Navojec i koreografkinja Larisa Lipovac. Prvenstveno zbog sina, par je ostao u korektnim i dobrim odnosima. Sama objava njihovog razvoda dala je naslutiti da sukoba i neprijateljstva neće biti. 'Rastajemo se - sastajemo se. Rastajemo se kao supružnici od stola i postelje, ali se kao roditelji, prijatelji i suradnici i dalje sastajemo. Molimo medije za razumijevanje i privatnost, osobito našeg djeteta. Unaprijed zahvalni, Larisa i Goran Navojec', napisali su u objavi za medije.

Foto: CROPIX

Nives Celzijus

Jelena Veljača

sanja vejnović

dino drpić

goran mećava

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter