Bridget Jones u akciji

Renee dečku plaća dugove na kreditnim karticama dok se ne oporavi od razvoda


Ines Madunić
13.10.2017.10:40
Renee dečku plaća dugove na kreditnim karticama dok se ne oporavi od razvoda
Profimedia

sažeto

Glumica je u vezi s glazbenikom Doyleom Bramhallom pet godina i žive zajedno


Ines Madunić
13.10.2017.10:40

Iako su zajedno već pet godina, Renee Zellwegger (48) još čeka da se njezin dečko Doyle Bramhall (48) razvede od supruge Susannah Melvoin. Par je prekinuo dvije godine prije nego što su glazbenik i Renee počeli svoju romansu, no razvod se odužio. Bivši par zajedno imaju dvoje djece, a Susannah od Doylea traži visoku alimentaciju.

Sud je sad javnosti otvorio dokazne dokumente u kojima stoji kako Doyle nema tolike prihode da bi plaćao iznos koji Susannah traži. Iz dokumenata je vidljivo da glazbenik živi s glumicom te ne sudjeluje u troškovima, a ona mu plaća dugove na kreditnim karticama, koji iznose između 4000 i 5000 dolara mjesečno. Također, prošle godine platila je 60.000 dolara njegovih drugih troškova.

S obzirom na to da je Susannah u financijskih poteškoćama, od uskoro bivšeg supruga i njegove djevojke, Renee, traži da joj otplate dugove i redovno plaćaju alimentaciju, no sudac je odlučio da Reneein novac nema veze s razvodnom parnicom koja se vodi.

Renee i roker u vezi su pet godina, a glumica rijetko kad govori o njemu. Nekoliko puta izjavila je kako je on "posebna osoba", ali uglavnom svoju ljubav skrivaju od medija.

ljubav

razvod

ljubavni par

Renee Zellwegger

Podijeli članak