Mučan život seksi kriminalca

Rođen je kao ovisnik o heroinu, majci je ubrizgavao drogu kao dječak, a propucali su ga pet puta kad sam imao 15 godina. Danas ima sve, ali još nije zadovoljan


100posto
29.09.2019.11:00
Rođen je kao ovisnik o heroinu, majci je ubrizgavao drogu kao dječak, a propucali su ga pet puta kad sam imao 15 godina. Danas ima sve, ali još nije zadovoljan
Getty Images

sažeto

Jeremy Meeks postao je zvijezda 2014. zbog samo jedne fotografije


100posto
29.09.2019.11:00

Cijeli ga svijet zna kao seksi zatvorenika koji je zahvaljujući jednom uhićenju postao traženi maneken. Amerikanac Jeremy Meeks imao je težak život te danas priznaje da je radio pogreške i donosio krive odluke, a u jednom od rijetkih intervjua ispričao je svoju mučnu životnu priču.

Rođen je u ovisničkoj obitelji u Washingtonu.

"Oboje roditelja bili su ovisnici. Rodio sam se s ovisnošću o heroinu jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je djetinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet mjeseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gdje smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je", rekao je Meeks.

Getty Images

Njegov je otac dobio doživotnu zatvorsku kaznu, no zbog dobrog je ponašanja izašao ranije i pokušao je kontaktirati ga, za što Jeremy nije zainteresiran.

Odrastao je s majkom, ali to nije bilo lako jer je ona još uvijek bila ovisnica.

"Odrastati u takvom ovisničkom okruženju je teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dječak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam jako brzo odrasti, početi raditi i donositi novac kako bismo imali što jesti", ispričao je Jeremy, koji ima sestru i brata.

Već s 15 godina pobjegao je od kuće i živio je na ulici. Te su ga godine propucali pet puta, što je jedva preživio, a zatim je završio u popravnom domu.

Nakon toga zakonski ga je posvojila starija sestra, ali Jeremy je ponovno završio u zatvoru. Godinama je bio član ulične bande, a u zatvoru je proveo više od deset godina. No, uhićenje 2014. godine zbog krađe i neovlaštenog posjedovanja oružja donijelo mu je preokret.

Profimedia

Fotografija iz policijske postaje postala je viralna, svjetski mediji prozvali su ga najseksi zatvorenikom na svijetu, a on je počeo dobivati stotine mailova i poruka svaki dan.

 
 
 
View this post on Instagram

Insane shoot. 📸 @jimjordanphotography

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Sep 23, 2019 at 9:21am PDT

"Jedino što me spasilo je bio sudac koji mi je tad smanjio kaznu sa 6 na 27 mjeseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina", rekao je Meeks. Postao je manekenska zvijezda, nosio revije u Milanu i New Yorku, snimao kampanje za svjetske brendove.

Prije tri godine bio je u središtu skandala kad su njegove fotografije s mladom nasljednicom Chloe Green izašle u svim svjetskim medijima, a tako je i njegova supruga saznala da ju vara.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Oct 1, 2018 at 7:42am PDT

Ostavio je Melissu, s kojom ima sina, i nastavio vezu s Chloe, kćeri britanskog milijardera Philipa Greena, vlasnika Topshopa.

Prošle su godine dobili dijete, no prije nekoliko tjedana objavljeno je kako su prekinuli jer ga je navodno ona varala.

Danas Meeks kaže da ima još jednu neispunjenu želju - želi postati glazbena zvijezda.

"Želim stvoriti pjesme s pozitivnom porukom, ali da svejedno bude ulična, samo da je bez droga i nekih loših stvari. To je jako teško", priznao je.

Jeremy Meeks

seksi kriminalac

newsletter

Prijavite se na Newsletter