Turbulentna ljubav

Izbrisala ga s društvenih mreža, je li i iz života? Fatalna BB manekenka i splitska legenda vole se još uvijek?


100posto
16.05.2019.16:30
Izbrisala ga s društvenih mreža, je li i iz života? Fatalna BB manekenka i splitska legenda vole se još uvijek?
Foto: Ante Cizmic/CROPIX

sažeto

Jesu li Marina i Žorž prekinuli ili su se samo povukli s međusobnih Instagrama?


100posto
16.05.2019.16:30

Otvorila je svoj Instagram profil za javnost, no u isto vrijeme s njega je izbrisala Romana Obilinovića. Marina Raguž s pobjednikom Big Brothera 2016. godine činila je jedan od najvećih skandala te godine u Hrvatskoj. Svi su se čudom čudili što je u BB kući manekenka Marina vrlo brzo svog zaručnika Sašu Muheka zamijenila splitskim bivšim nogometašem Romanom. Temperamentni Dalmatinac koji je već u kući pokazao da obožava pivo, kasnije je tome dodao i kladionice, no Marini to nije bilo presudno za vezu. U nju se, pak, Romano zaljubio preko ušiju.

Sašu varala pa je Marini spremio stvari po izlasku iz showa

Ušli su u strasnu preljubničku vezu, a Muhek je izvana sve pratio i komentirao. Vrlo je brzo shvatio kako će stvari završiti pa je od veze odustao. Marini je poklonio čak i dijamantni prsten, no nije pomoglo. Nakon završetka showa gospodski joj je Saša pomogao da iz njegovog stana iznese crne vreće pune odjeće. Oprostila se time definitivno od zaruka i Muheka te otišla Romanu u Split.

 
 
 
View this post on Instagram

☀️

A post shared by Marina Raguž (@marina_raguz) on Apr 29, 2019 at 11:18pm PDT

Romana dovodila u red, on se opirao, ali i patio za njom

Neko vrijeme trajala je idila para, Romano je trošio novac koji je dobio, a Marina se s njim zabavljala i pokušala ga koliko toliko 'dovesti u red'. No, svako malo ljubav je pucala, unatoč tome što je zbog nje smanjio i broj popijenih piva dnevno. Nije uspjelo. U nizu prekida i pomirenja, padale su s Obilinovićeve strane i uvrede na račun Marine, no čim bi je osvojio ponovno - svi bi povukao i obrisao s društvenih mreža.

Ljubav se gasila i palila nekoliko puta

Prošle godine o njihovoj se ljubavi ponovno pisalo, splitske ulice šuškale su da se par i vjenčao, no prijatelj slavnog Žorža sve je demantirao. Rečeno je da su zajedno te da su sretni. Marina je tada konobarila u jednom kvartovskom kafiću, a Obilinović vozio dostave i reklamirao kladionicu na Instagramu, što radi i danas.

Sve izljeve emocija izbrisao je s društvene mreže, isto je učinila i Marina. Iako je jasno da i dalje boravi u Splitu, postavlja se pitanje - jesi li Marina i Romano prekinuli ili su samo odlučili romansu skriti od znatiželjne javnosti?

 
 
 
View this post on Instagram

☀️

A post shared by Marina Raguž (@marina_raguz) on Feb 17, 2019 at 5:48am PST

big brother

Marina Raguž

romeo obilinović

newsletter

Prijavite se na Newsletter