Teško bi ga prepoznali

Ron iz Harryja Pottera je odrastao, nabacio mišiće i napravio veliki zaokret u karijeri


Dolores Drvodelić
16.06.2017.21:00
Ron iz Harryja Pottera je odrastao, nabacio mišiće i napravio veliki zaokret u karijeri
Profimedia

sažeto

Glumac Rupert Grint slavu je stekao glumeći slatkog čarobnjaka Rona Weasleyja u filmskom serijalu Harry Potter, a danas se okrenuo potpuno drugačijim ulogama


Dolores Drvodelić
16.06.2017.21:00

Kao dijete osvojio je simpatije svijeta glumeći šeprtljavog čarobnjaka Rona Weasleyja u jednom od najpopularnijih filmskih serijala ikad, Harryju Potteru. Danas 28-godišnji glumac imao je neko vrijeme poteškoća s pronalaskom novih uloga, sve dok se nije okrenuo drugim žanrovima. Rupert je tako sad ponovno vrlo zaposlen, a glumi u dvije serije.

Grint je nabio nekoliko kilograma i pretvorio ih u mišiće, kako bi odgovarao fizičkom izgleda likova koje interpretira. Prvi je lik Charlieja Cavendisha u seriji "Snatch", rađenu po uzoru na istoimeni film Guyja Ritchieja. Radnja se vrti oko nekolicine lokalnih kriminalaca i prevaranata, kojima se pruži prilika zaigrati preko ruba zakona s većim ulozima. U seriji glumi i Ed Westwick, najpoznatiji po ulozi Chucka Bassa u seriji Tračerica.

No o Grintu se više počelo ponovno pričati, nakon što je američka glumica (i svašta nešto drugo) Lindsey Lohan na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju s Rupertom sa seta snimanja nove serije. Riječ je o seriji "Sick Note", u kojoj Grint glumi lika kojemu se život preokrene na bolje nakon što mu dijagnosticiraju rak. Ipak, kad sazna da je dijagnoza pogrešna odluči to nikome ne reći i upliće se u labirint laži. Osim Ruperta i Lindsay, u seriji se pojavljuje i Don Johnson, a premda se serija emitira tek na jesen, producenti su odlučili riskirati i odmah snimiti dvije sezone.

 

?Back on set of my new TV show #SickNote ?

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Jun 12, 2017 at 2:19am PDT

star vibes

Harry Potter

Rupert Grint

Ron Weasley

Podijeli članak