U pitanju su milijuni

Ron iz Harryja Pottera nema pojma koliko ima novca na računu, ali mi znamo - i opet ima manje od najboljih prijatelja iz filma


Ines Madunić
10.12.2018.21:00
Ron iz Harryja Pottera nema pojma koliko ima novca na računu, ali mi znamo - i opet ima manje od najboljih prijatelja iz filma
Getty Images

sažeto

Kažu da novac ne donosi sreću, ali sigurno pomaže ako ga imaš toliko da ti se ne da ni brojati...


Ines Madunić
10.12.2018.21:00

Britanski glumac Rupert Grint proslavio se kad je imao 11 godina kao Ron Weasley u franšizi "Harry Potter". Danas ima 30 godina i nastavio se baviti glumom, a priznaje da se ne sjeća života prije nego što je bio slavan.

"Bilo je to jako čudno vrijeme i trebalo mi je dugo da se naviknem na sve to. Malo sam se izgubio u svemu tome. Sa slavom imaš osjećaj kao da si stalno u ulozi, čak i kad nisi. Samo biti nevidljiv je jako teško. Ponekad samo želim otići u trgovinu", rekao je Rupert.

Kaže i kako nije imao pojma što želi raditi nakon što je završilo snimanje Harryja Pottera.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rupert Grint ͛ (@ronweasley) on Nov 21, 2018 at 7:42am PST

"Imao sam osjećaj da sam propustio neke normalne stvari. Izgubio sam kontakt s prijateljima iz škole, a samo sam htio svoj život natrag. Uzeo sam pauzu. Nikad nisam bio jako ambiciozan, ali naravno da sam se htio dokazati. Malo sam nesiguran po prirodi", rekao je Rupert.

Glumac, kojeg uskoro gledamo u "ABC Murders", novoj BBC-evoj adaptaciji romana Agathe Christie, tvrdi i da ga novac ne opterećuje te da nema pojma koliko novca ima na računu.

"Stvarno ne znam koliko novca imam. Ne bih mogao ni pogoditi. To me ne motivira. Naravno da ti učini život ugodnim, to je dobra stvar. Drago mi je da ga imam, ali nisam fokusiran na to", kaže Grint, koji vrijedi 28 milijuna funti.

Njegovi kolege iz filmova Harry Potter zaradili su i više.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rupert Grint ͛ (@ronweasley) on Nov 12, 2018 at 10:52pm PST

Tako je Daniel Radcliffe jedan od najbogatijih mladih Britanaca koji ima 78 milijuna funti, dok je Emma Watson zaradila 39 milijuna funti. Svi troje nastavili su se baviti glumom. Radcliffe se posvetio i kazalištu te je imao zapažene uloge na londonskom West Endu, dok je Emma postala UN-ova ambasadorica za ravnopravnost spolova.

zarada

Harry Potter

Emma Watson

Daniel Radcliffe

Rupert Grint

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter