Više nije mali i plavi

Rossov sin iz 'Prijatelja' je odrastao i glumi u novoj hit seriji


Mirjana Filipović
20.03.2017.08:35
Rossov sin iz 'Prijatelja' je odrastao i glumi u novoj hit seriji
Profimedia

sažeto

Cole Sprouse trenutačno glumi u seriji 'Riverdale' koja je zaludjela tinejdžere diljem svijeta, a igra jednog od glavnih likova


Mirjana Filipović
20.03.2017.08:35

Cole Sprouse, danas 24-godišnjak, proslavio se nakon što je u seriji 'Prijatelji' sa sedam godina glumio Rossovog sina Bena. Publika Colea trenutačno može gledati u seriji 'Riverdale' na Netflixu, a on se danas prisjetio svoje uloge iz djetinjstva i rada s Jennifer Aniston koja je tada glumila Rossovu djevojku.

- Bilo mi je teško raditi s njom jer sam bio jako zaljubljen u nju. Bio sam zaluđen s njom. Često sam znao ostati bez riječi kad bih ostao u njezinoj blizini - priča Cole danas.

Profimedia

Dodao je da ni danas ne vjeruje da je još kao dijete dobio priliku raditi s glumcima tog kalibra.

- Bilo je to stvarno divno iskustvo, svi su bili dragi prema meni - priča Cole.

Ostatka postave uključujući Courtney Cox, Matta LeBlanca, Matthewa Perryja i Lisu Kudrow nije vidio otkako je završilo snimanje serije.

- Da ih sretnem, naravno da bih ih rado pozdravio. prošlo je puno vremena, ali vidim po medijima da izgledaju isto. Ja bi njih prepoznao, ali oni mene teško - zaključio je Cole.

Zbog uloge u 'Prijateljima' godinama su ga na ulici zvali Ben. No, Cole više nije mali i plavi, odrastao je i kosa mu je tamnija, pa ga je publika koja i prati seriju 'Riverdale' zasigurno teško prepoznala.

Cole ima i brata blizanca Dylana s kojim je glumio u brojnim serijama kao što je 'The Suite Life of Zack & Cody'.

Braća su 2010. bili najplaćeniji glumci Disneyjevog kanala s 40.000 dolara zarade po svakoj epizodi. 'Riverdale' je serija koja je nakon 'Tračerice', 'Slatkih malih lažljivca' i 'Vampirskih dnevnika' zaludjela tinejdžere diljem svijeta, a Cole igra jednu od glavnih uloga - Jugheada Jonesa.

prijatelji

Cole Sprouse

Podijeli članak