Boy George o slavnim prijateljima

'S princezom Dianom sam partijao u klubu, a s Princeom se družio u Italiji'


Ines Madunić
20.06.2017.14:10
'S princezom Dianom sam partijao u klubu, a s Princeom se družio u Italiji'
Profimedia

sažeto

Pop zvijezda kaže da je upoznao pokojnu princezu Dianu u londonskom klubu u kojem je bio sa svojom mamom


Ines Madunić
20.06.2017.14:10

Britanski glazbenik Boy George (56) ima karijeru dugu 36 godina, a ispričao je i koja su mu tri celebrity poznanstva najdraža. Na prvom mjestu je ono s pokojnom britanskom princezom Dianom.

"Upoznao sam ju u jednom klubu u kojem sam bio sa svojom mamom. Prišao sam Diani i rekao da sam ovdje s mamom, da je ona obožava i da bi je jako htjela upoznati. Rekla je da može pa su pričale dvadesetak minuta. Čim je netko ljubazan s tvojom mamom, odmah ide na vrh liste omiljenih ljudi", rekao je Boy George. Kaže da je Diana bila jako draga, elegantna i zabavna.
"Jednom smo bili na ručku s baletanom Wayneom Sleepom i on je previše popio pa se počeo naslanjati na nju. Pomislio sam da će mu kraljevsko osiguranje odrubiti glavu, ali Diana me samo pogledala, preokrenula očima i nasmijala se", rekao je.

Jako se voli družiti s Eltonom Johnom (70), a poziv na zabavu u njegovoj kući ne odbija.
"Sve je vrlo luksuzno i uvijek bude izvrsne hrane. Ima predivnu kuću, a u vrtu ima veliku umjetničku galeriju. To je samo dijelić umjetničkih djela koja posjeduje. Elton je urnebesno smiješan i vrlo izravan. Uvijek kaže sve što misli", rekao je pjevač.

Pokojonog Princea upoznao je u Italiji.
"Bili smo na večeri s ljudima koji nisu pričali engleski. Bilo je stvarno čudno i neugodno. Prince je bio čudak i to mi se sviđalo. On je bio genijalac i koliko god je bio čudan obožavao sam ga", rekao je Boy George.

Glazbenik poznat po hitovima grupe Culture iz 80-ih, "Karma Chamelion", "Do You Really Want To Hurt Me" i "Time" trenutno je trener u australskoj verziji showa "Voice". Tamo je također snimio preradu pjesme "YMCA" grupe Village People, kao svoj doprinos bračnog ravnopravnosti LGBT osoba.
"Ja se ne želim vjenčati ni s kim, ali svi bi to trebali moći napraviti ako žele", rekao je pjevač.

pjevač

princeza Diana

Elton John

Prince

Boy George

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter