Gdje su danas zvijezde serije?

Saznali smo kako se prezivala urnebesna obitelj iz 'Malcolma u sredini'


Ines Madunić
09.09.2017.20:00
Saznali smo kako se prezivala urnebesna obitelj iz 'Malcolma u sredini'
Profimedia

sažeto

Prezime Lois, Hala i njihovih sinova spominje se samo dva puta u svih sedam sezona


Ines Madunić
09.09.2017.20:00

Od 2000. do 2006. godine (ok, i kasnije, zahvaljujući reprizama) svaki smo se tjedan "bacali" od smijeha na avanture obitelji, a u kojoj je jedina žena bila mudra mama Lois. Uz djetinjastog i smotanog muža Hala, u kojeg je smrtno zaljubljena, Lois je živjela s tri sina, a svakodnevno je bila na telefonskoj liniji s najstarijim kojeg je poslala u vojnu školu. Francis je bio nemoguć iako nije ni živio s njima, Reese je bio strašno tupav, Malcolm jako pametan, ali nikad zadovoljan, a mali Dewey naizgled smotan, ali užasno inteligentan i sposoban.

I jedna trivia za kraj - obitelj se prezivala Wilkerson, što je pokazano samo dva puta u 151 epizodi; u pilot epizodi, kad na Francisovoj uniformi vidimo pločicu s natpisom "Wilkerson", dok se u zadnjoj epizodi čuje kad prozivaju Malcolma na svečanosti mature. 

Pogledajte kako danas izgledaju omiljeni likovi iz serije i čime se bave.

Frankie Muniz - Malcolm

Profimedia

Glavni glumac serije napustio je glumu 2008. godine kako bi se posvetio karijeri profesionalnog vozača formule. To nije dugo trajalo pa se 2012. pridružio bendu Kingsfoil u kojem je do 2014. bio bubnjar. Frankie je imao problema sa zdravljem te je dva puta doživio prolazni ishemijski napad, poznat i kao minijaturni moždani udar koji nastaje jer organi ne dobivaju dovoljnu količinu kisika. Frankie Muniz (31) trenutno je jedan od natjecatelja američkog izdanja showa "Ples sa zvijezdama".

Bryan Cranston - Hal

Profimedia

Neurotičnog tatu Hala savršeno je glumio Bryan Cranston (61) te je tri puta bio nominiran za nagradu Emmy, a mnogi ga nisu mogli ni zamisliti u nekoj drugoj, ozbiljnijoj ulozi. No, Cranstonova karijera bila je tek na početku, kako se ispostavilo, jer je 2008. godine oduševio sve kao Walter White u seriji "Breaking Bad". Za tu je ulogu u jednoj od najboljih serija svih vremena osvojio četiri Emmyja (od čega tri godine zaredom) te Zlatni globus. Cranstona ćemo uskoro gledati u filmu "The Upside", remakeu francuskog "The Intouchables".

Jane Kaczmarek - Lois

Profimedia

Genijalnu mamu igrala je Jane Kaczmarek (61), koja nije prestala glumiti kad je Malcolm završio s emitiranjem. Uglavnom je radila na televiziji, snimajući manje poznate serije. Možda ste ju primijetili u "Teoriji Velikog praska", gdje je glumila psihijatricu dr. Gallo. Za igranje Lois bila je nominirana za Emmyje sedam puta, a za Zlatni globus tri puta.

Justin Berfield - Reese

Profimedia

Zločesti i tupavi Reese bio je Justin Berfield (31), koji je otišao s druge strane kamere. Od 2010. radi kao filmski i televizijski producent. Osim u "Malcolmu", glumio je u serijama "Unhappily Ever After" i "Sons of Tucson", koju je i producirao.

Erik per Sullivan - Dewey

Profimedia/Instagram

Svima omiljeni Dewey potpuno se povukao iz glumačkog svijeta, a posljednje što znamo o Eriku per Sullivanu (26) je da je upisao Sveučilište u Kaliforniji 2010. godine. Prije toga glumio je u teen akcijskoj drami "Twelve". Za vrijeme snimanja "Malcolma u sredini" glumio je u filmu "Nevjerna", seriji "Kralj Queensa" te je posudio glas za "U potrazi za Nemom" i "Arthur u zemlji Minimoya". Teško ga je pronaći i na društvenim mrežama, ali postoji nekoliko fan stranica koje su mu posvećene.

Christopher Masterson - Francis

Profimedia

Najstariji brat danas se i dalje bavi glumom, a u slobodno vrijeme je i DJ. Christopher Masterson (37) nakon "Malcolma" pojavio se u nekoliko manjih humorističnih serija te kratkih i neovisnih filmova. Ove godine gledat ćemo ga u jednom takvom filmu koji tek treba izaći, "I'd Like To Be Alone Now".

Craig Lamar Traylor - Stevie

Profimedia/Instagram

Možda najveću transformaciju doživio je glumac koji je utjelovio Stevieja, Malcolmova prijatelja koji je u invalidskim kolicima i plitko diše. Craig Lamar Traylor (27) danas je tattoo umjetnik te se bavi izradom nakita, ali i glumom. I da, jako je sladak.

star vibes

serija

tv

sitcom

Malcolm u sredini

Frankie Muniz

Bryan Cranston

Podijeli članak