U šoku smo

Seksi kriminalac se razvodi i nastavlja vezu s bogatom nasljednicom


Ines Madunić
15.07.2017.14:40
Seksi kriminalac se razvodi i nastavlja vezu s bogatom nasljednicom
Profimedia

sažeto

Jeremyja Meeksa uhvatili su fotografi kako se ljubi s Chloe Green na jahti, a zbog nje sad je ostavio ženu


Ines Madunić
15.07.2017.14:40

Najljepši kriminalac na svijetu, Jeremy Meeks (33), ostavio je svoju ženu Melissu (38) i odlučio nastaviti vezu s bogatom nasljednicom Chloe Green (26). Viđeni su kako se šetaju Los Angelesom, bili su na večeri i u klubu, a preko dana uživali su na bazenu.

Profimedia

Meeksa su fotografi prije tri tjedna ulovili kako vara Melissu s Chloe na jahti u Turskoj. Nekad član bande, a danas maneken, Meeks je prvo tražio oprost od supruge s kojom ima sina Jeremyja Jr., a s njom je odgajao i njezinog sina iz prošle veze. Bili su u braku osam godina. No, zajedno su zaključili kako to više nema smisla.

Profimedia

"Kad se vratio s puta ispričavao se i govorio mi da nisam to zaslužila. Najviše mu je bilo žao zbog načina na koji sam to saznala. Dotaknuli smo se razvoda na što sam mu rekla kako smatram da se naš brak više ne može spasiti, a on se složio sa mnom. Naš brak je gotov", rekla je Melissa. Dopustila mu je da provede američki Dan neovisnosti sa sinovima. Inače, Melissa je vidjela fotografije muža i njegove ljubavnice na Instagramu jer je netko objavio paparazzo fotografije i označio Jeremyjev profil. Ubrzo je njihovu vezu na svom profilu potvrdila i sama Chloe, koja je seksi kriminalca sad uzela natrag, iako je zbog poruka mržnje morala obrisati svoj Instagram. Chloe je, inače, kći sir Philipa Greena, britanskog poduzetničkog mogula čije se bogatstvo procjenjuje na pet milijardi dolara.

 

Happy 4 th of July from me and my boys !!!

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 4, 2017 at 10:12pm PDT

razvod

Jeremy Meeks

razvod braka

ljubavnica

Chloe Green

Podijeli članak