Zbog nje je ostavio ženu

Seksi zatvorenik s curom uživa u morskim radostima i karnevalu na Barbadosu


Ines Madunić
08.08.2017.11:40
Seksi zatvorenik s curom uživa u morskim radostima i karnevalu na Barbadosu
Profimedia

sažeto

Jeremy Meeks nije se suzdržavao na plaži s nasljednicom Chloe Green


Ines Madunić
08.08.2017.11:40

Zbog nje je ostavio suprugu s kojom je bio osam godina i s kojom ima sina. Jeremy Meeks (33), poznatiji kao najseksi kriminalac na svijetu, imao je oči samo za svoju djevojku Chloe Green (26) s kojom je na odmoru na Barbadosu.

ProfimediaProfimedia

Prvo su cijeli dan uživali na plaži, gdje su se pred svima ljubili i grlili, a kasnije su otišli na poznati karneval. Oboje su se obukli u tradicionalne kostime.

 

Look who else was at #Cropover in #Barbados... #JeremyMeeks #ChloeGreen #Coupledom

A post shared by TheYBF (@theybf_daily) on Aug 7, 2017 at 9:36pm PDT

Za Jeremyja je to značilo bokesrice i goli torzo s nakitom, dok je Chloe ogolila skoro sve u gaćicama i minijaturnom grudnjaku napravljenom od kristala.

Nešto slično kao Rihanna, ali je pjevačica to ipak bolje znala nositi. Mnogi su komentirali kako britanska nasljednica ne izgleda najbolje jer nije ispravila leđa i stalno je pogrbljena.

U svakom slučaju, njih su se dvoje zabavljali, a ne zanimaju ih ni zlobni komentari. Chloe je izbrisala svoj Instagram jer su je svi vrijeđali nakon što su nju i Jeremyja paparazzi uhvatili na jahti u Turskoj, dok je Jremy zbog istog razloga na svom profilu ukinuo mogućnost komentiranja. 

Jeremy Meeks

karneval

Chloe Green

seksi kriminalac

Barbados

Podijeli članak