Polako se vraća na scenu

Sestra Danijele Martinović vlasnica je moćnog vokala, no sa estrade se maknula prije 12 godina! Dugo se borila s rakom - i pobijedila!


100posto
08.11.2018.18:00
Sestra Danijele Martinović vlasnica je moćnog vokala, no sa estrade se maknula prije 12 godina! Dugo se borila s rakom - i pobijedila!
Foto: CROPIX

sažeto

Izabela Martinović odmarala se od teškog životnog perioda, koji je počeo u najosjetljivijim godinama života... Sestra joj je sve vrijeme bila velika potpora


100posto
08.11.2018.18:00

'Ima li što ljepše od sestrinske ljubavi?', zapitala se Danijela Martinović pozirajući uz svoju voljenu mlađu sestru Izabelu. Poznata pjevačica velika je podrška sve ove godine Izabeli, krhkoj plavokosoj ženi, koja se također može pohvaliti jakim vokalom. Obje sestre vlasnice su sjajnih vokala, no dok je Danijela konstantno na estradi već dugi niz godina, Izabel je dulje vrijeme bila izvan javnosti.

Prije par mjeseci na scenu se vratila, objavila je singl s Žarkom Radićem, s kojim je i nastupila na Šibenskom festivalu. Polako je počela i nastupati, dokazavši tako da je glazba njezina velika ljubav, ona od koje se ne može tek tako maknuti. Objavila je i singl 'Opusti se'.

43-godišnja Izabela tako se polako vratila sceni iz koje je izbivala od 2006., kada je zadnji put pjevala u Splitu. Povukla se tada sa scene, trebala se odmoriti od svega. Radila je u tom periodu u struci i držala se po strani. Inače, javnost je Izabelu Martinović upoznala kao vokal grupe 'Stijene'. Pamti se i dalje veliki hit 'Znaj, volim te' koji je tada kao mlada djevojka otpjevala sjajno i pokazala tako čime raspolaže.

U periodu iste te mladosti, Izabela je počela tešku i dugotrajnu borbu protiv opake bolesti. Rak limfnih žlijezda dijagnosticiran joj je u nježnoj dobi, i protiv njega se borila više godina. Pobijedila je, odmorila se od svega, pa tako i jako teško životnog perioda - i polako se vraća na scenu. Onako kako želi, prema vlastitim pravilima. I naravno, uz podršku najbližih.

Danijela Martinović

Izabela Martinović

newsletter

Prijavite se na Newsletter