Izbacila dekolte i ukrala show

Sharon Stone i u 60. žari i pali, a donedavno je plakala jer stari


Mirjana Filipović
20.03.2017.09:45
Sharon Stone i u 60. žari i pali, a donedavno je plakala jer stari
Profimedia

sažeto

Glumica je nedavno proslavila 59. rođendan, no i dalje je na listama najpoželjnijih žena na svijetu


Mirjana Filipović
20.03.2017.09:45

U subotu navečer JW Marriott Desert Ridge Resort & Spa u Phoenixu vrvio je zvijezdama, no bila je jedna koja je uspjela ukrasti svu pažnju.

Naime, na večeri organiziranoj u čast legendarnom boksaču Muhammadu Aliju, Sharon Stone zablistala je u glamuroznoj i dekoltiranoj crnoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Glumica je nedavno proslavila 59. rođendan, no i dalje je na listama najpoželjnijih žena na svijetu. Iako komplimente dobiva na dnevnoj bazi u jednom je intervjuu priznala da joj je trebalo neko vrijeme da se pomiri s činjenicom da stari.

- Prolazila sam kroz teške trenutke. U četrdesetima sam često sama znala popiti bocu vina i neutješno plakati. Samoj sam sebi govorila da neću izaći vani dok se ne pomirim sa svojim izgledom i godinama - ispričala je Stone.

Svoju figuru zahvaljuje napornim treninzima, jogi, pilatesu, a danas alkohol izbjegava. Danas je sretna sa svojim godinama i uspješno odolijeva trendu plastičnih operacija.

Na večeri posvećenoj Aliju pojavili su se i Harrison Ford, voditelj Larry King, pjevač Brian McKnight, skladatelj David Foster i glumac Dennis Quaid.

Profimedia

Profimedia

glumica

Hollywood

mladost

Sharon Stone

Podijeli članak