Teško ih je primijetiti

Sigurno niste znali da su ovi celebrityji bili dječje zvijezde


Ines Madunić
01.07.2017.20:05
Sigurno niste znali da su ovi celebrityji bili dječje zvijezde
Getty Images

sažeto

Fergie je prije karijere u Black Eyed Peas glumila, ali i pjevala u Disney emisiji 'Kids, Incorporated'


Ines Madunić
01.07.2017.20:05

Macaulay Culkin i Haley Joel Osment zauvijek će u našim očima biti dječaci. Koliko god odrasli i glumili u ozbiljnim filmovima, uvijek ćemo ih gledati kao dječje zvijezde. No, postoje neki glumci i glumice za koje nismo znali da su bili na filmu ili televiziji kad su bili djeca. Evo popisa onih najčudnijih - a većina se danas ne bavi glumom nego glazbom.

Alicia Keys

Pjevačica je imala pet godina kad je imala sporednu ulogu u Cosby Showu. Bila je Rudyina prijateljica u sceni koja je danas, kad znamo da je Cosby optužen za seksualne napade, prilično uznemirujuća. Pojavljuje se u njegovom krilu na 2:27 pa ako imate hrabrosti pogledajte.

Jake Gyllenhaal

Zgodnog glumca pamtimo po ulozi u 'Brokeback Mountain', ali karijeru je počeo prilično rano, s 11 godina. Glumio je u filmu 'City Slickers' s Billyjem Crystalom, a prepoznat ćete ga po plavim očima.

Elisabeth Moss

Upoznali smo je kao ambicioznu Peggy Olson u 'Mad Menu', oduševila je u 'Handmaid's Tale', a prvu ulogu imala je u hororu 'Midnigh's Child'. Njezina dadilja pokušala ju je žrtvovati Sotoni.

Fergie

Prije nego što je postala Fergie iz Black Eyed Peasa, bila je djevojčica glumica Stacy Ferguson. Glumila je u bizarnoj Disneyjevoj emisiji 'Kids, Incorporated' te je pjevala najveće tadašnje hitove. Poslušajte kako zvuči tada aktulni 'Locomotion' Kylie Minogue.

Anthony Kiedis

Frontmen Red Hot Chili Peppersa s 12 godina preselio se u Kaliforniju s ocem koji je bio glumac. Kad je Anthony imao 14 godina glumio je sina Sylvestra Stallonea u filmu 'F.I.S.T.', a pojavio se i u skeč-filmu 'Jokes My Fols Never Told Me'. Zanimljivo je da je Kiedisov otac nastupao pod umjetničkim imenom Blackie Dammett pa je Anthony uzeo ime Cole Dammett.

star vibes

djeca

zvijezde

glumci

Elisabeth Moss

Fergie

Jake Gyllenhaal

dječje zvijezde

Alicia Keys

Anthony Kiedis

Podijeli članak