Karamarkovi nasljednici

Sin je zatvoren pa drži do privatnosti, no Lana je prava Instagram zvijezda! Atraktivna djevojka obožava putovati, fino se odijevati i dobro provoditi


Barbara Marinović
23.01.2019.14:00
Sin je zatvoren pa drži do privatnosti, no Lana je prava Instagram zvijezda! Atraktivna djevojka obožava putovati, fino se odijevati i dobro provoditi
Screenshot: Instagram

sažeto

Lana i Martin Karamarko javnosti su postali zanimljivi zbog posla njihovog oca Tomislava


Barbara Marinović
23.01.2019.14:00

Lipanj 2016. godine označio je odlazak Tomislava Karamarka iz svijeta politike. Povukao se tada, dao ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade, a potom i predsjednika HDZ-a, a sve zbog utvrđenog sukoba interesa. Došao je tako kraj Karamarkovoj vladavini nakon dugo godina intenzivnog rada unutar HDZ-a. Danas ovaj diplomirani povjesničar živi izvan očiju javnosti, posvećen je obitelji, a posebno djevojčici Kati koju je dobio u braku sa suprugom Anom.

Medijima je Karamarkov privatni život oduvijek bio jako zanimljiv. Jedan je od rijetkih političara koji iza sebe ima jedan brak, čija je druga supruga pripadnica zagrebačke elite, a nisu mu daleko od tog svijeta ni djeca iz prvog braka. U dugogodišnjem braku s Enisom Muftić dobio je Tomislav dvoje djece - sina i kćer.  Doduše, sin Martin Karamarko drži se po strani, društvene mreže su mu zaključane, a na javnim događanjima se ne pojavljuje.

 
 
 
View this post on Instagram

💙 #brothersisterlove#ootd#saturday#wday#silkdress#suituptime#partytime#zagreb#summertime#instadaily#partymoodon💃🍷

A post shared by Lana Karamarko (@lana_karamarko) on May 26, 2018 at 11:22am PDT

S druge strane, zgodna Lana Karamarko ima otvoren Instagram profil, a po objavama ne iskače previše od onoga što objavljuju njezine vršnjakinje. Pozira tako s najboljom prijateljicom, pokazuje da voli lijepu odjeću, frizure u salonu svoje pomajke Ane te putovanja po svjetskim destinacijama. Usto, jasno je da je bliska sa svojim bratom te mlađom sestrom. Atraktivna djevojka školovala se na ZŠEM-u, a javnosti je postala zanimljiva zbog svog oca.

 
 
 
View this post on Instagram

@tk_make_up ⭐️💕 #nude#ootd#saturdaynight#bfftime#bdayparty#goingout#allnudeeverything#zagrebcroatia

A post shared by Lana Karamarko (@lana_karamarko) on Sep 29, 2018 at 11:43am PDT

Tomislav Karamarko

Enisa Muftić

Lana Karamarko

Martin Karamarko

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter