Kakva transformacija

'Ružna Betty' nakon 11 godina postala je prava ljepotica


Mirjana Filipović
21.04.2017.19:35
'Ružna Betty' nakon 11 godina postala je prava ljepotica
Profimedia

sažeto

Zbog uloge u nekad popularnoj seriji glumica je morala potpuno izmijeniti svoj izgled


Mirjana Filipović
21.04.2017.19:35

America Ferrera svjetsku je slavu stekla prije 11 godina kada je u seriji 'Ružna Betty' utjelovila lik Betty Suarez, zaposlenice modnog časopisa. Tada je izgled potpuno izmijenila debelim naočalama, aparatićem za zube i s raščupanom kosom.

 

33 so sassy ?

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on Apr 18, 2017 at 12:29pm PDT

A America je danas iskusna politička aktivistica, producentica i komičarska zvijezda koju se trenutačno može gledati u NBC-jevom sitcomu 'Superstore', a glumica je ovog tjedna proslavila i 33. rođendan koji je obilježila i pokojom inspirativnom riječi na Instagramu.

 

At 33, I finally understand that my body is a miracle! After too many years of criticizing, punishing, depriving, or neglecting my body for what it isn't, I'm attempting to love it unapologetically as it is! Thank you body for 33 years of standing with me even when I wasn't on your side. I promise from here on out to stand by you and face down all the criticism and bullshit distractions (inner & outer), so that we can move beyond beautiful and get to the business of living! Thank you to these amazing humans and so many more who have inspired me to celebrate my health and strength! Get you some friends who remind you to celebrate your strong, healthy, loyal body! #HappyBirthdayBody #thisis33 #beyondbeautiful

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on Apr 18, 2017 at 3:32pm PDT

- S 33 napokon shvaćam da je moje tijelo čudo. Nakon što sam godinama kritizirala i kažnjavala samu sebe jer sam mislila da ne izgledam kako bih trebala, naučila sam se voljeti ovakvu kakva jesam. Obećajem sama sebi da ću se u budućnosti boriti protiv svake kritike i loših komentara kako bih više mogla uživati u čarima života - napisala je America.

Zahvalila je svima na divnim čestitkama i čudesnim ljudima, kako ih je nazvala, koje je upoznala tijekom godina.

A glumica zbilja ima mnogo razloga da bude zahvalna za ono što je dosad postigla. Iza nje su dva triatlona, sitcom Superstore snimat će se i treću sezonu, a nedavno je održala i govor za kampanju za ljudska prava.

Danas izgleda pomalo drugačije od svojih glumačkih početaka. Kosu je skratila i obojila u plavo, a odjevne kombinacije ipak su joj malo drugačije od onih u kojima smo je viđali u 'Ružnoj Betty'.

 

Happy Galentines Day! Kiss your gal-pals who know how to hold you tight! ♥️?♥️

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on Feb 13, 2017 at 8:41am PST

America Ferrera

Podijeli članak