Temperamentna Steffani

Sjećate se divlje Splićanke koja se seksala u regionalnom BB-u? Ništa se kod nje nije promijenilo, osim imidža


Barbara Marinović
21.09.2018.19:30
Sjećate se divlje Splićanke koja se seksala u regionalnom BB-u? Ništa se kod nje nije promijenilo, osim imidža
Screenshot/Instagram

sažeto

Steffani Banić nije tipična sudionica reality programa, a upravo zato bila je i jako zanimljiva


Barbara Marinović
21.09.2018.19:30

Već je poprilično pala u zaborav, no i dalje je prisutna, onakva kakva jest, svojestvena sebi. Splićanka Steffani Banić proslavila se prije tri godine sudjelovanjem u regionalnom Big Brotheru, u kojem je pokazala svu raskoš svog karaktera. Čim je ušla, stupila je u seksualne odnose s kandidatom Ervinom Mujakovićem iz BiH, koji je zapravo bio zaljubljen u Barbaru Šegetin. Stoga je vrlo brzo njegov fizički odnos sa Steffani propao.

Netipična splitska reality zvijezda ne voli modu, skupe krpice, cajke posluša tu i tamo, više se fura na rock'n'roll, metal i titulu prve splitske vampirice. Pokazala se kao izvrstan reality materijal. Lijepa, divlja, nepromišljena, otvorena, pomalo nestabilna - Banić je bila raj za producente. Stoga ne čudi što joj je navodno svojedobno stigla i ponuda od kontroverznih srpskih 'Parova', no ona je tu ponudu odbila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SteffaniScarfo (@steffaniscarfo) on Sep 12, 2018 at 1:03pm PDT

U reality je ušla jednom, i teško da će ponovno. Radije je nakon BB-a ljeto provela na Lastovu radeći kao blagajnica u dućanu. Ipak, Steffani nije odustala od javne karijere pa je stvorila svoj alter ego lik - Steffani Scarfo. Na Instagramu ima skoro 15 tisuća pratitelja, a objavljuje fotke kućnih ljubimaca, plaža, sebe i omiljenih javnih osoba. Ostala je Banić ista kakva je i bila kada se predstavila u kontroverznom showu. Živi istim načinom života kao prije BB-a, a ljubav, čini se, još uvijek nije pronašla.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SteffaniScarfo (@steffaniscarfo) on Sep 9, 2018 at 1:10pm PDT

Steffani Banić

Ervin Mujaković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter