Lucija o sukobu s Hanom

'Slala mi je poruke, ali ja ih nisam čitala pa me blokirala na svim društvenim mrežama'


Mirjana Filipović
16.07.2017.17:15
'Slala mi je poruke, ali ja ih nisam čitala pa me blokirala na svim društvenim mrežama'
Instagram

sažeto

Nakon što se poruka koju je Hana Hadžiavdagić uputila Luciji Lugomer raširila medijima, voditeljica je pokušala doći do naše najpoznatije plus size manekenke


Mirjana Filipović
16.07.2017.17:15

Kao što je to bilo i s prepirkom između Lidije Bačić i Brune Šimleše, mnogi su imali nešto za reći i o novoj izmjeni riječi, onoj između Lucije Lugomer i Hane Hadžiavdagić.

A sve je počelo nakon što je do naše najpoznatije plus size manekenke došla Hanina poruka s Instagrama koju joj je netko s ove društvene mreže proslijedio.

- Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako tisuće žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo - pisalo je.

 

From Seaside with Love ❤️ I want to say welcome to my new followers! ?Mwah! Sto mislite koliko kosta ovaj badic? ... 50kn! - yep! Da za apsolutno divan badic i 50kuna bjezim od prugica? Hoce li me to sto smatraju da prugice povecavaju tijelo za barem 2 do 3 konfekcijska broja i sto se tudja misljenja mogu igrati s mojim stajalistem obvezati na to da zauvijek bjezim od njih kao da su iz pakla izasle? - APSOLUTNO - NE! #VOLIMOPRUGICE Dapace, mislim da mi je ovo jedan od najdrazih badica u kolekciji.♥️ Posebno HVALA @heracleazagreb na mom personaliziranom sesiru s mojim imenom 'Lucianna' te ako im se javite s mojim imenom dobivate popust od 10% !!! ?- a popuste volimo do neba i nazad? Ovo je moje prvo ljeto nakon 18godina da sam stavila na sebe jednodjelni badic. ? Iako su jednodjelni badici i dalje za mene vise stvar ljepote izgleda nego prakticnosti znam da su za mnoge od Vas jedini prihvatljiv izbor. Postujem i zaljubih se! Hvala Vam sto ste i Vi meni otvorile oci za jednodjelnim badicima. A ima ih jos dosta... To be continued! • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on Jul 15, 2017 at 11:24am PDT

Lucija nije upoznata s time što je voditeljicu nagnalo da to napiše, no kako je rekla za Dnevnik.hr, nakon što se poruka raširila medijima voditeljica joj je slala poruke na koje ona nije odgovarala, nakon čega ju je Hana blokirala na svim društvenim mrežama.

- Hana se meni jučer javila. Slala mi je poruke, ali ja ih nisam ni otvorila. Nisam ih željela čitati. Nakon toga me Hana blokirala na svim društvenim mrežama. To mi je bilo presmiješno. Doduše priznajem da sam u početku bila šokirana kada sam vidjela njezinu objavu. Hvala medijima koji su pokazali da svijet nije tako šaren, ali smo zato mi na društvenim mrežama pokazali kako skupa to možemo promijeniti - rekla je Lucija za Dnevnik.hr.

 

? #OpetNaljepša ? @poseidonmobilehomeresort ??? #Makarska #Croatia #Summer #Summer2017 #DESPASITO #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hanahadziavdagic) on Jul 15, 2017 at 3:05am PDT

Hana o spomenutoj temi nije željela ništa reći, ali je s Instagrama maknula post u kojem je napisala 'Opet preko mojih leđa do popularnosti. Sjašite više'.

Instagram

ljepota

izgled

kilogrami

Lucija Lugomer

Hana Hadžiavdagić

Podijeli članak