Dopušteno im je samo savršenstvo

Smiju li slavne žene imati celulit i izgledati kao da imaju više od 25 godina?


Ines Madunić
21.11.2017.19:00
Smiju li slavne žene imati celulit i izgledati kao da imaju više od 25 godina?
Profimedia

sažeto

Hollywood je okrutno mjesto, ali sud javnosti ponekad je još gori


Ines Madunić
21.11.2017.19:00

Nije dobro imati višak kilograma u Hollywoodu. Točnije, nije dobro imati zdravi indeks tjelesne mase, jer kamera dodaje barem pet kila. Ipak, tanka je linija između optimalnog izgleda i pretjerane mršavosti. Jer, ako vam se omakne da ste pretjerali, onda ste pretjerali s vježbanjem, izgladnjujete se i loš ste primjer mladima.

Dogodilo se to Meg Ryan (56). Nekad joj je ta mršavost "pristajala" i bila je poželjna. Danas, baš i ne. Stalno ju se proziva jer je premršava.

Slično je i s Melanie Griffith (60). I nije dovoljno fotografirati glumice u opuštenoj šetnji gradom kad ne rade. Ne, fotografije se uvećavaju kako bismo izbliza vidjeli nešto neviđeno - bore. Opuštenu kožu.

Profimedia

Profimedia

Također, u Hollywoodu nije baš dobro kad ste stari. Pod time se misli da ste stariji od 25 godina, ili ako već jeste, onda nemojte izgledati kao da jeste. Primjerice, ako ste Marcia Cross i uspješna ste glumica koja je navršila 55 godina, nemojte pokazivati noge koje nisu savršeno glatke jer svi će biti zgroženi.

Profimedia

Ako niste savršeni - a znamo da to ne postoji - onda se morate photoshopirati jer nitko ne želi gledati vaš celulit. A ako se previše photoshopirate - e, onda ste ponovno loš primjer i lažete.

Profimedia

Npr. ako ste supermodel kao Elle Macpherson (53) ili Cindy Crawford (51) i svijet shvati da nemate savršeno zategnutu kožu baš kao na onoj naslovnici, možete očekivati kolektivno zgražanje.

Profimedia

Nevjerojatno je, očito, i kad se vaše tijelo kreće i tako se stvaraju nabori na koži. Kirsten Dunst ima 35 godina, pa njezina koža na koljenu također izaziva čuđenje.

Profimedia

star vibes

Cindy Crawford

glumice

supermodel

Melanie Griffith

Elle Macpherson

Meg Ryan

Kirsten Dunst

Marcia Cross

Podijeli članak