Tragični odlazak majke i suprug koji želi razvod

Smrti Karleušine majke navodno je prethodila prava privatna drama, a tuga ih Jelenu i Duška ponovno spojila! Je li joj oprostio navodno aferu?


100posto
11.04.2019.17:00
Smrti Karleušine majke navodno je prethodila prava privatna drama, a tuga ih Jelenu i Duška ponovno spojila! Je li joj oprostio navodno aferu?
Profimedia

sažeto

Jelena Karleuša prošla je u proteklim mjesecima kroz najteži životni period


100posto
11.04.2019.17:00

Majka pjevačice Jelene Karleuše preminula je početkom ožujka nakon duge i teške borbe s opakom bolesti. Odlazak voljene majke, koja joj je bila najveća životna podrška, Jelena je teško podnijela. Na svom je Instagramu podijelila inspirativne riječi koje joj pomažu da lakše prebrodi tragičan gubitak. 'Mi ne umiremo. Nemoj stajati nad mojim grobom i plakati, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam tisuću vjetrova koji pušu, ja sam dijamantna svjetlost na snijegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nježna, jesenja kiša. Kad se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvijezde koje sijaju noću. Nemoj stajati nad mojim grobom i plakati. Ja nisam tu, nisam mrtva', objavila je Karleuša na svom Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

💑❤️

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Jun 1, 2017 at 12:28pm PDT

Duško i Jelena i dalje zajedno

Tužni i teški dani Karleušu muče i nikako da prođu, od skandala s Ognjenom Vranješom, braka na klimavim nogama pa do tragičnog gubitka voljene majke. Velika joj je podrška u svemu bio suprug Duško Tošić, koji je veliki dio obaveza oko sprovoda i djece preuzeo na sebe dok je Jelena bila u stanju prvotnog šoka i boli. Odavao se tako dojam da Duško i Jelena ujedinjeno i dalje stoje zajedno, unatoč svim problemima. No, sada tamošnji tabloid Kurir navodi da je Duško ipak podnio zahtjev za razvod - i to dva dana prije negoli je njegova svekrva preminula.

Tragični događaj spriječio ga je pa je odlučio na sve pričekati. I njega je smrt Divne Karleuše dotukla i suprugu u tim trenucima nije mogao napustiti. Kada je shvatio koliko je Jelena teško sve podnijela te da jedva priča, posvetio se njezinom oporavku i shvatio da je zasad ne može napustiti.

 
 
 
View this post on Instagram

Teško mi je

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 5, 2019 at 12:48pm PDT

Odustao od razvoda zbog obiteljske tragedije?

Ono što je Duška naljutilo jesu poruke u kojima navodno Jelena navodnom ljubavniku piše kako moraju čekati na Duškov pogrešan korak da bi on onda bio kriv zbog razvoda na sudu i u javnosti. To ga je pogodilo i zaključio je da je ipak najbolje da se razvede. Tragični rasplet događaja odvrgao ga je od te odluke.

Otkako se cijela tragedija dogodila, Jelena tuguje, no polako se vraća i poslovnim obvezama. I prije nego joj je majka umrla, Jelena je pokušavala pomoći i njoj i drugima. Marina Tucaković tako je medijima otkrila da joj je Karleuša svojedobno ponudila da je vodi u Kinu i pokuša joj pomoći u borbi s karcinomom dojke. 'Kad je Jelena čula da imam rak, nazvala me i rekla mi da će se raspitati za moje liječenje u Kini, a zatim i na Kubi. Savjetovala mi je da saznam sve što mogu o liječenju i da je slobodno nazovem što god mi bude trebalo. Zainteresirala se za moj slučaj jer je i sama nažalost imala mučno iskustvo sa svojom majkom Divnom, koja je bolovala od raka pluća', ispričala je Marina.

 
 
 
View this post on Instagram

🙏🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 24, 2019 at 10:08am PDT

O Jeleninoj navodno aferi s Vranješom rekla je da je to ne zanima niti planira išta o tome pitati Jelenu. Ipak je to, kaže, njezina stvar. Budući da je sama Marina još uvijek krhkog zdravlja, iako se dobro oporavlja, nije mogla ići na sprovod Divni Karleuši niti Šabanu Šauliću. Oboje je jako dobro poznavala i s njima surađivala, no jednostavno nije imala dovoljno fizičke snage da ih isprati na posljednji počinak.

newsletter

Prijavite se na Newsletter