Jedva se izvukli

Šokantne nesreće promijenile su im život: Halid se jedva izvukao, a folker se odvikavao od kokaina dok je pokušavao ponovno prohodati


Ines Madunić
10.02.2019.08:00
Šokantne nesreće promijenile su im život: Halid se jedva izvukao, a folker se odvikavao od kokaina dok je pokušavao ponovno prohodati
Dado Ruvić/Cropix, Instagram

sažeto

Halid Bešlić deset je dana bio u komi, a u opasnosti je bilo i njegovo pjevanje...


Ines Madunić
10.02.2019.08:00

Šokantna prometna nesreća u kojoj je teško povrijeđena voditeljica Dea Đurđević šokirala je Srbiju. Ona se trenutno oporavlja u beogradskoj bolnici, a brojni prijatelji s estrade mole se za njezino zdravlje.

Voditeljica je na putu prema poslu doživjela manju nesreću te je izašla iz automobila kako bi provjerila kakva je šteta nastala na automobilu. Dok je stajala na pješačkoj stazi na nju je naletio autobus i prignječio je uz zid. Voditeljica je ostala bez ruke te se liječnici bore kako bi se što prije oporavila. Još je u nesvijesti, a bizarna nesreća potpuno je zaokupila pažnju srpskih, ali i regionalnih medija.

Srbiju je prije nekoliko mjeseci potresla nesreća u kojoj je teško ozlijeđen folk pjevač Darko Lazić.

U blizini svoje kuće sletio je s ceste u polje, a automobil je završio na krovu. Lazić je zadobio teške ozlijede - slomljena mu je vilica, noga je iskočila iz kuka te je slomljena na više mjesta, a slomio je i devet rebara te ima ozlijede glave i zdjelice. Nekoliko je dana bio u komi, a kad se probudio morao je ponovno učiti hodati. Na noge je uspio stati nakon više od tri mjeseca terapije.

 
 
 
View this post on Instagram

🏍🏍🏍🏍

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 13, 2018 at 10:20am PDT

Otkriveno je kasnije kako Lazić nije bio vezan te je u trenutku nesreće bio pijan s čak 1,39 promila alkohola u krvi, što se karakterizira kao teško pijanstvo. Navodno je prije toga bio na kućnoj zabavi, a kad je usred noći htio otići kući, prijatelj ga je nagovorio da odu spavati u hotelsku sobu. Lazić je pristao, no netko ga je pred jutro nazvao na telefon te je on zatim uzeo ključeve prijateljevog auta i krenuo kući.

Također, srpski mediji objavili su tada kako Lazić već pet godina uopće ne posjeduje vozačku dozvolu jer mu je ona oduzeta 2013. godine zbog čak 18 kaznenih bodova.

No, tu nije bio kraj. Navodno je pjevač nekoliko puta htio pobjeći iz bolnice, a sve zato što je bio - ovisan o kokainu. Liječnici i njegovi roditelji jedva su ga uspjeli nagovoriti da ostane na liječenju.

Danas, nekoliko mjeseci od nesreće, Lazić je puno bolje, može hodati i još ide na terapije, a navodno više ne pije alkohol niti se drogira. Iz svega ga je izvukla djevojka Marina, koja je u međuvremenu ostala trudna.

Prije deset godina omiljeni pjevač cijele bivše države, Halid Bešlić, doživio je tešku nesreću koja mu je promijenila život.
Automobilom je završio u jarku zbog poledice na cesti, a deset je dana nakon nesreće bio u komi.

V.M. Tauber/Cropix

Halid je u nesreći izgubio desno oko, šivali su mu jezik te mu je ozlijeđena vilica. Izgubio je puno krvi, a liječnici su se danima borili da ga spase. Već su se počele širiti glasine o njegovoj smrti, no Halid se probudio i oporavio. Bio je na puno operacija poslije toga, no uspio je.

"Zbog oka i dalje osjećam posljedice nesreće. Jedno nemam, a na drugom mi je vidljivost smanjena za 30 posto pa sam tu malo hendikepiran. Moram više paziti kad hodam, a naočale mi smetaju. Jezik se najbrže regenerira. Da sam sasvim ostao bez njega, ne bih mogao pjevati. No to nije ono najgore. Zbog nesreće sada moram i na operaciju nosa", ispričao je kasnije omiljeni pjevač.

Halid je nakon nesreće prestao pušiti pa se udebljao, a unatoč traumi koju je doživio, danas kaže da je sretan što je sve prošlo kako je jer je moglo biti puno gore.

prometna nesreća

Halid Bešlić

Darko Lazić

Dea Đurđević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter