Kameleon

'Speglani' Mladen Burnać pravi je hit! Za svečanije prigode pegla, za svaki dan - kovrče


Barbara Marinović
29.09.2018.15:00
'Speglani' Mladen Burnać pravi je hit! Za svečanije prigode pegla, za svaki dan - kovrče
Foto: Facebook

sažeto

Za potrebe promocija Burnać će svoju kosu speglati, dok je 'za svaki dan' vjeran onome što mu je priroda dala


Barbara Marinović
29.09.2018.15:00

U svoje brojne suradnje, među kojima se ističu one s Matijom Dedićem, Milom Elegović i pokojnim Kemalom Montenom, Mladen Burnać nedavno je upisao i najneobičniju dosad. Snimio je singl s reperom Rockom, a zove se 'Džaba, džaba'. No, nije to ono što je najzanimljivije. Naime, Mladen je napravio za potrebe spota i promocije singla i novi imidž. Speglao je svoju kosu, nabacio naočale i poradio tako na svom vizualnom identitetu.

Foto: CROPIX

Dugo godina je na sceni, od rane mladosti, i može se Burnać pohvaliti da kroz sve te godine izgleda više manje isto. Da, u međuvremenu je od pojavljivanja na sceni prošlo skoro 30 godina, no stilski se poigravao jedino kosom i nekad osebujnim stajlinzima.

Foto: CROPIX

Posljednje vrijeme pustio je uvojke, koji tek intervencijom pegle postaju ravne. Bujnu kosu inače vezuje u rep, no imidž je tu da se mijenja, a kako lakše negoli s par poteza peglom. Čini se da kosu pegla za suradnje, odnosno javna pojavljivanja i promocije, a u slobodno i ležernije vrijeme vjeran je svojim kovrčama - prirodnoj kosi.

Mladen Burnać

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter