Radila nos, usta, vozi BMW

Splićanka živi bolje nego pedeset posto Hrvata, a klinka iz Zagreba već je knjigu napisala


100posto
01.12.2019.17:15
Splićanka živi bolje nego pedeset posto Hrvata, a klinka iz Zagreba već je knjigu napisala
Foto: Instagram

sažeto

Ove klinke žive bolje nego pedeset posto nacije, a tek su zagazile u dvadesete godine života


100posto
01.12.2019.17:15

Povećala je usta, istetovirala se posvuda, napravila par piercinga... Estetika mlade splitske influencerice Elle Jerković prilično je 'nahajpana' i ugleda se na heroine američkog hip - hopa. Voli te jarke boje i pomalo vulgaran izgled, a nije joj mrsko ni twerkanje ni brzi automobili. Nedavno joj je dečko završio u pritvoru jer se snimao u vožnji čineći prekršaje. Iako mlađahna, Ella već i sama posjeduje BMW koji radi vozi brzo i žestoko splitskim ulicama.

Usta, nos, BWM...

Živi puno bolje nego što to čine mladi njezinih godina, ali i oni puno stariji. Skup automobil, festivali, plastična kirurgija - sredila je i usta i nos... Nije na odmet to što joj je otac pomorac, no nikako ne znači da joj roditelji financiraju život. Očito je da od društvenih mreža Ella živi i više nego dobro. Da ne budemo nepošteni, reći ćemo da je pohvalno što uz svoje aktivnosti ipak nije zapostavila obrazovanje pa studira primaljstvo.

Fabrić uselila s dečkom Nizozemcem u kuću s bazenom

Nije samo njezina imenjakinja Dvornik napravila biznis od YouTubea. Prilično fino živi i mlada blogerica Andrea Fabrić. Počela je snimati još kao srednjoškolka, a nakon toga postao je to pravi posao. Ovih dana uselila se sa svojim dečkom Nizozemcem u kuću s bazenom. Nije loše za klinku koja već ima svoju mašineriju na društvenim mrežama.

Petra Dimić nije bila niti punoljetna kada je neko vrijeme živjela sa svojim dečkom, također uglednim u YouTube zajednici. Kada je veza pukla, vratila se kući, pobrala je nagrade za svoje influensanje, napisala je knjigu 'Buntovnica, ljubavnica, diva'. Interesantna samopercepcija, ali i puno zarađenih novaca i naprednog načina života za tako nježne godine.

petra dimić

ella jerković

andrea fabrić

newsletter

Prijavite se na Newsletter