No Comment by vaša Ljubica

Glazbenik i njegova supruga na svadbi prijatelja pokupili dvije djevojke i odveli ih u hotel! Grupnjake prakticiraju stalno


100posto
07.12.2018.11:15
Glazbenik i njegova supruga na svadbi prijatelja pokupili dvije djevojke i odveli ih u hotel! Grupnjake prakticiraju stalno
Foto: iStock/Ilustracija

sažeto

Poznati par vjeran si je u emotivnom, ali i fizičkom smislu, doduše, s jednom izmjenom


100posto
07.12.2018.11:15

Dragi moji,

Uvukla se hladnoća među naše ulice, pa i među neke odnose, no ne i u krevet poznatog glazbenika i njegove supruge. Kružile su nekad i glasine o njegovoj seksualnoj orijentaciji, no veliki šok se dogodio kada su ljudi iz bliskog kruga saznali pravu istinu o poznatom paru.

Jedni su tvrdili da on svoju suprugu vara, drugi pretpostavljali i to da je vara s muškarcima - no nijedna informacija nije bila blizu istini. Supružnici su u svom gradu prava elita, a poznati su i izvan istog. Ono što je manje poznato jesu njihovi slobodniji pogledi na ljubav i seksualnost.

Vjerno se drže svog aranžmana kako bi izbjegli nevjere i afere

Kako bi ostali zajedno i izbjegli silne nevjere, dogovorili su se nešto čega se oboje vjerno drže. Kad im ljubavni život postane pomalo monoton, upustit će se u avanturu s još jednom ili dvije dame. Veselo je tako, i vruće kod njih, čak i kada se vani temperature spuste ispod nule.

Svojedobno su i gosti jedne svadbe svjedočili njihovim preferencijama. Nakon slavlja i tulumarenja uz alkohol i dobro društvo, završili su u hotelskoj sobi. I nisu bili sami. Baš ih briga, dobar provod, a kasnije kod kuće mir.

Foto: iStock

Nisu jedini, eskapade brojnih dama gradskim su kuloarima prilično poznate

Drže se zajedno i skladni su poprilično. Iako su slobodoumni, nikad to ne bi promovirali, jasno je i zašto. Konzervativna sredina bi ih pojela. Dobro je to što zbog prirode njegovog posla žive na dvije relacije, pa se u inozemstvu mogu više i lakše opustiti. Seksi supruzi takav aranžman ne smeta pa se njezin suprug smatra pravim sretnikom.

Uostalom, nije da su jedini. Nema gradskog ćoška u kojem se ne priča o avanturama nekad skandaloznih, a danas čednih majki i supruga. Sve je to u rok službe, mladost ludost ili kako god. Svatko ima svoje veselje.

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter