Ne voli kraljevske dužnosti

Sramežljivi princ George 'ukrao' show mami i tati u Poljskoj


Ines Madunić
17.07.2017.17:30
Sramežljivi princ George 'ukrao' show mami i tati u Poljskoj
Reuters

sažeto

Preslatkog Georgea tata princ William morao je nagovarati da se nasmije i mahne, dok je malena Charlotte uživala 


Ines Madunić
17.07.2017.17:30

Vojvotkinja Kate (35) i princ William (35) s djecom su u posjetu Poljskoj. Kraljveska obitelj stigla je u ponedjeljak u Varšavu, a show je ponovno "ukrao" trogodišnji George. Princu se nije svidjela masa ljudi koji su ih dočekali kad su izašli iz aviona pa ga je tata morao nagovarati da se nasmije i mahne. Malo su popričali, a sramežljivi George nije ispuštao Williamovu ruku.

Reuters

S druge strane, princeza Charlotte (2) bila je sigurna u naručju mame Kate. Ona se brzo naviknula na kraljevske dužnosti pa se smiješila dok je pozdravljala okupljene. I dok je preslatka Charlotte bila u crveno-bijeloj cvjetnoj haljinici, George je, već tradicionalno, bio u kratkim hlačama i košulji. Vojvotkinja Kate bila je u bijelom kostimu sa suknjom i peplum sakoom Alexandera McQueena.

Profimedia

William i Kate u Poljskoj su na zahtjev ureda Commonwealtha, a put je vjerojatno dogovoren kako bi i kraljevska obitelj sudjelovala u tzv. Brexit diplomaciji, odnosno kako bi se učvrstili odnosi Ujedinjenog Kraljevstva i zemalja Europske unije. Sastali su se s poljskim predsjednikom Andrejem Dudom i njegovom suprugom Agatom Kornhauser-Duda.

kraljevska obitelj

princ William

princ George

princeza Charlotte

vojvotkinja Kate

Podijeli članak