Foto: Nova žena u životu glumca

Srce Brada Pitta zarobila je članica kraljevske obitelji?


Mirjana Filipović
15.11.2017.12:50
Srce Brada Pitta zarobila je članica kraljevske obitelji?
Profimedia

sažeto

Poslije brojnih kolegica s kojima su spajali Brada, sada se spominje novo ime


Mirjana Filipović
15.11.2017.12:50

Prošlo je više od godine dana otkako su Brad Pitt (53) i Angelina Jolie (42) odlučili okončati svoj brak, a prema napisima u stranim medijima, navodno su oboje krenuli dalje. Angelina je tako, kako se piše, ljubav pronašla u bogatom britanskom poduzetniku i filantropu, a poslije brojnih kolegica s kojima su spajali Brada, sada se spominje novo ime.

Srce glumca navodno je osvojila Charlotte Casiraghi (31), kćer princeze Caroline od Monaka. Charlotte je slobodna od 2015. godine kada je prekinula s Gadom Elmalehom, komičarom i glumcem, s kojim je 2013. godine dobila i sina.

Reuters

Brad i Charlotte nedavno su viđeni u Los Angelesu u posjetu muzeju gdje je bilo očito, kako kažu svjedoci, da se sviđaju jedno drugome, piše časopis New Idea.

Par je navodno u vezi zadnja dva mjeseca.

- Nitko nije mogao vjerovati kad su ih vidjeli zajedno. Šuškalo se puno u zadnje vrijeme da je Brad krenuo dalje, ali nitko nije očekivao da će ga sresti s rukom u ruci s članicom kraljevske obitelji - dodao je izvor.

Profimedia

Glumca i Charlotte imaju i puno toga zajedničkog. Oboje su prošli kroz medijski popraćen prekid i oboje već imaju djecu, pa osjećaju da jedno drugome mogu sve reći.

Charlotte je drugo dijete princeze Caroline od Monaka i trenutačno je deveta u redu za tron. Trenutačno je ambasadorica za Gucci, a piše tekstove za The Independent, Another Magazine i Above Magazine te brojne druge časopise.

Angelina Jolie

Brad Pitt

princeza od Monaka

Charlotte Casiraghi

Podijeli članak