Nogomet spaja sve

Srculence kucalo samo za Vatrene: Iva Todorić spustila se među puk i navijala u društvu Anice Kovač i Ive Radić


100posto
12.07.2018.10:45
Srculence kucalo samo za Vatrene: Iva Todorić spustila se među puk i navijala u društvu Anice Kovač i Ive Radić
Damjan Tadic / CROPIX

sažeto

Iva Todorić spustila se među narod koji je navijao sinoć u centru Zagreba za Vatrene na utakmici s Engleskom, a slavila je i pobjedu


100posto
12.07.2018.10:45

Srculence Ive Todorić kucalo je sinoć za Vatrene pa se i ona ukrcala u euforični vagon kojim se vozi cijela Hrvatska otkako je naša nogometna reprezentacija izvojevala u Moskvi finale Svjetskog prvenstva. Spustila se Iva iz dvorca među običan puk na glavnom zagrebačkom trgu i svim silama navijala, snimala liveove na Instagramu, urlala od sreće među ljudima. Sigurno je u toj masi i veliki broj ljudi koji su radili za njezino nekadašnje carstvo. No, poznato je već da nogomet spaja i lijeve i desne, i bogate i siromašne, i podstanare i vlasnike.

Srdjan Vrancic / CROPIX

Ljubav prema Hrvatskoj i svim njezinim tradicijama uvijek je bila dio Ivnog imidža pa ne čudi što je sinoć na sebi imala hrvatski dres i zastavu koja je poručivala: 'Proud to be Croat'. Svi smo sinoć osjetili taj ponos zahvaljujući vrhunskim sportašima koji su mukom i teškim odricanjem došli do ovog uspjeha!

Srdjan Vrancic / CROPIX

Iva na Trg nije stigla sama, s njom u društvu je bila i njezina dobra prijateljica Iva Radić, ali i Anica Kovač. Todorić je na svom Instagram Storyju objavila i fotografiju na kojoj Anica pozira s krunicom u ruci! 'Tako je Ane', napisala je Iva uz fotografiju, a popratila je emoticonom koji simbolizira molitvu.

Screenshot/InstaStory

Iva Todorić

Iva Radić

Anica Kovać

newsletter

Prijavite se na Newsletter