Fanovi su oduševljeni

Stigli datum i poster za drugu sezonu serije "Stranger Things"


Dina Plevnik Hajduk
12.07.2017.12:45
Stigli datum i poster za drugu sezonu serije "Stranger Things"
Netflix

sažeto

Pročitajte što sve znamo o drugoj sezoni hvaljene serije "Stranger Things"


Dina Plevnik Hajduk
12.07.2017.12:45

U TV industriji svakodnevno se izbacuju nove serije no rijetko koja postaje hit poput prošlogodišnje "Stranger Things" koja je širok spektar publike osvojila na prvu.

Netflixova horor-drama u žicu je pogodila gledatelje odličnim referencama na pop kulturu osamdesetih i zanimljivom pričom koja nas je iz epizode u epizodu tjerala da sjedimo na rubu stolca i uzbuđeno čekamo rasplet događaja.

Radnja prati dječaka koji misteriozno nestaje iz svog doma te borbu njegove majke, brata i prijatelja da otkriju što mu se dogodilo. U sve se upliće djevojčica odrasla u laboratoriju, koja ima nadnaravne moći...

Seriji "Stranger Things" svoj glumački doprinos dali su Winona Ryder i David Harbour te dosad nepoznati klinci koji su oduševili izvedbom i seriji priskrbili brojne nominacije i nekoliko pobjeda u kategoriji za najbolji TV seriju prošle godine.

Premda se prva sezona može gledati zasebno, neka su pitanja ostala neriješena pa su fanovi serije jedva čekali nove informacije o najavljenoj drugoj sezoni.

Netflix je napokon odlučio uslišiti molbe fanova pa je izbacio novi poster na kojem možemo vidjeti Willa, Mikea, Dustina i Lucasa na svojim biciklima kako zure u olujno nebo te natpis "Dobrodošli u Hawkins".

Netflix

Na poprilično jednostavnom vizualu koji neki smatraju svojevrsnim homageom naslovnicama knjiga Stephena Kinga, nalazi se i jedna važna informacija - datum početka nove sezone, 27.10.2017. godine.

Spoiler alert!

Kad je radnja druge sezone u pitanju, tvorci su bili poprilično škrti s informacijama no doznali smo kako će nas upoznati s više novih likova; opakom djevojčicom Max, samopouzdanim 17-godišnjakom Billyjem koji ima nasilnu narav i Romanom, osobom u tridesetima koja traži osvetu.

Stiže i Will Chase iz serije "Nashville" koji će glumiti Neila Mayfielda, oca obitelji koja se doselila iz Californije.

Jezivi efekt s dva svijeta, u seriji poznat kao Upside Down, gledat ćemo i dalje, a kako piše Mirror, scenaristi su pripremili dokument od 30 stranica u kojem odgovaraju na sva pitanja vezana uz tu temu.

Ne znamo što će se događati s Eleven i hoće li se pojaviti, no otkrili su da će dječak Will, za kojim se tragalo u prvoj sezoni sada će dobiti više prostora i naći se u novim problemima. Neki fanovi pitaju se je li možda i sam postao inkubator za čudovište?

star vibes

serija

sezona

Stranger Things

Podijeli članak