Ana Gruica razmišlja o još jednom malom Šalkoviću

'Što je sin veći to mi je privlačnija ideja drugog djeteta'


Dolores Drvodelić
04.04.2017.10:45
'Što je sin veći to mi je privlačnija ideja drugog djeteta'
Cropix

sažeto

Glumica Ana Gruica, koja nas trenutno zabavlja u showu Tvoje lice zvuči poznato, prije je bila manekenka. Kaže da nikad nije dobila nemoralnu ponudu


Dolores Drvodelić
04.04.2017.10:45

U aktualnoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, Ana Gruica (34) jedna je od kandidatkinja, a prošle je nedjelje odnijela svoju prvu pobjedu. No ne ide joj u svakoj epizodi baš glatko, jer u nekoliko njih baš i nije briljirala. Poznato je da je Gruica školovana glumica, no manje je poznato da je prije desetak godina hodala po modnim pistama. Gruica je o svojoj karijeri i manekenstvu otvoreno razgovarala za dnevnik.hr.

Ana je rekla da ju je moda opterećivala u vrijeme kad je nosila modne revije, no da je to vrijeme iza nje te kako joj ne nedostaje. "Svi znamo kakvo je stanje na modnoj sceni, to danas nije nešto posebno ni cijenjeno ni plaćeno, tako da idemo dalje. Ima drugih branši, koje su bolje", kazala je.

Vladimir Ivanov/Cropix

Osvrnula se i na glasine o nemoralnim ponudama u toj industriji. Kaže kako nikad nije došla u situaciju da je netko tako nešto zatraži, no i da je svjesna činjenice kako se za brojne manekenke, pjevačice i glumice priča da su uspjele tako što su svoje tijelo "dale na prodaju". Posebno je pogađa činjenica da se takve stvari pričaju isključivo o ženskom spolu, a nikad o muškarcima.

Bivša manekenka u potpunosti je posvećena svojim nastupima u showu Tvoje lice zvuči poznato, a kaže da se na negativne komentare uopće ne obazire. Tvrdi da joj je u svemu posebna podrška njen suprug Hrvoje Šalković (43), za kojeg također kaže da zločeste komentare po internetu u vezi njezinih nastupa izbjegava.

Nikola Vilić/Cropix

Ana s Hrvojem ima sina Marata, koji je na svijet došao u kolovozu 2015. godine, a dala je natuknuti da joj je sve privlačnija ideja o još jednom djetetu. "Što je Marat veći i slađi i što mi je lakše s njim, to mi je privlačnije drugo dijete."

Ana Gruica

manekenstvo

nemoralna ponuda

Podijeli članak