Fanove šokirao izgled Rizzo iz 'Briljanteena'

'Što je to učinila s licem? Sramota je što ne zna stariti dostojanstveno'


Mirjana Filipović
17.10.2017.13:55
'Što je to učinila s licem? Sramota je što ne zna stariti dostojanstveno'
Profimedia

sažeto

Stockard Channing proslavila se prije 39 godina kada se pojavila u legendarnom muziklu


Mirjana Filipović
17.10.2017.13:55

Stockard Channing zvjezdanu slavu dosegnula je 1978. godine kada se pojavila u legendarnom filmu 'Briljanteen'. U ovoj priči o ljubavi, prijateljstvu i avabturama srednjoškolaca pedesetih godina danas 73-godišnja glumica utjelovila je Betty Rizzo, zločestu curu iz škole u koju su išli zaljubljeni Sandy i Danny.

Stockard je zbog te uloge krajem sedamdesetih stekla i status seks simbola, međutim zadnjih godina, fanove koji je se najviše sjećaju po toj ulozi, uglavnom je šokirala svojim neobičnim izgledom.

Istina, prošlo je 39 godina otkad se snimio film, i istina, prešla je sedamdesetu, ali nakon što je u utorak gostovala u ITV-jevom showu 'Lorraine' obožavatelje je zaprepastila njezina pojava jer smatraju da bi izgledala bolje da se nije zaputila plastičnom kirurgu.

Mnogi su se zapitali što je to ona točno učinila s licem jer je naime, u pokušaju da estetskim korekcijama zaustavi starenje, samo pogoršala stvar.

Reuters

- O moj Bože, što je to Rizzo napravila. Šokirala sam se kad sam je ugledala na televiziji. Zašto se te zvijezde petljaju s kirurzima koji ne znaju taj posao - pitali su se korisnici društvenih mreža.

Ni drugi nisu bili blaži prema njoj.

- Baš je sramota što ljudi danas ne znaju stariti dostojanstveno. Izgleda neprepoznatljivo - zaključili su.

Glumica je u emisiji govorila upravo o svojoj ulozi koja ju je proslavila prije svih tih godina. Kad je igrala Rizzo, imala je samo 34 godine, a tvrdi da je film od tada pogledala samo dva puta. Tijekom godina 13 je puta bila nominirana za Emmy, a sedam puta za Tony.

Reuters

Stockard Channing

Briljanteen

Grease

Podijeli članak