No Comment by vaša Ljubica

Supruga uspješnog glazbenika u depresiji jer je ljubavnik ignorira! Imućni frajer vara ženu s njom, no ne želi se razvesti


100posto
30.11.2018.11:00
Supruga uspješnog glazbenika u depresiji jer je ljubavnik ignorira! Imućni frajer vara ženu s njom, no ne želi se razvesti
Foto: iStock

sažeto

Nova kolumna vaše Ljubice donosi pravu poslasticu - informaciju o depresivnoj ljubavnici i uspješnom ljubavniku! Ona pati jer on ne želi napustiti suprugu


100posto
30.11.2018.11:00

Dragi moji,

Stigla je prava zimska atmosfera, hladnoća se uvukla u sve, nadam se, doduše, da vam je barem toplo oko srca. Dok uživate u kobasicama, kuhanom vinu, kolačima i blagdanskoj atmosferi koja nam polako stiže, donosim vam još jednu poslasticu. Umjesto gastronomskog spektakla, stiže jedan masni tračerski, nakon kojeg preporučujem provjeriti razinu kolesterola i masnoće u krvi.

Šuška se po gradskim krugovima zadnjih dana puno o tugaljivosti i depresivnom raspoloženju supruge jednog poznatog glazbenika. Nisu dugo u braku, no nju ne puca blagdanska euforija. Možda joj je hladno? Da! Ali, ne zbog minusa u zraku, već ignoriranja njezinog ljubavnika! Naime, on je oženjen i navodno je jako zaljubljen u svoju suprugu pa joj je, barem emotivno, vjeran.

Ona je također udata, no emotivno se vezala uz svog ljubavnika

Ne bi to bio toliko problem da je između oženjenih supružnika afera samo fizičke prirode, no kada su uključene emocije, svi znamo da ljubavne patnje znaju uzeti svoj danak. Djevojka je udata, no emotivno je vezana uz svog poznatijeg i imućnijeg ljubavnika. On se, s druge strane, promovira kao veliki obiteljski čovjek, izljevi ljubavi sa suprugom su nevjerojatni. Uživaju, putuju, vlada prava obiteljska idila, prizori vrijedni ekraniziranja.

Foto: iStock

Zašto je onda posrnuo i našao si zabavu sa strane? Jer to svi rade, njegovi kolege obožavaju se pohvaliti vlastitim avanturama, a djelomično eksponirana, atraktivna ljubavnica - i njemu je dobro došla kao pobjednički trofej za hvaljenje pred dečkima. Supruga ništa ne zna, većini ni na pamet ne bi palo da njezinog supruga proglase preljubnikom. Kad bi saznala, a koliko mi kažu moji izvori, ionako bi ona mužu to oprostila. Djeca su u pitanju, a ona ne radi ništa. Što je poneka afera u usporedbi s luksuzom o kakvom je nekad mogla samo maštati?

Ima aferu, ali je suprugu izveo iz prosječnog života i svjetovnih briga

Naime, dok je bila još jedna u nizu mladih i nadobudnih ljepotica, sanjarila je samo o jednom - princu na bijelom konju koji će je voljeti i iznijeti iz prosječnog života u kojem vladaju stanarine, režije, prosječna odjeća, smjenski rad... Sada, kada je do toga došla, ne pada joj napamet 'buniti se' ako nekad ima pokoju aferu. Pa i on je čovjek od krvi i mesa!

Foto: iStock

S druge strane, ljubavnica ima slične ambicije, a njezin glazbenik nije ni približno toliko potkovan. Mislila je kada je krenula afera da će uspjeti u naumu, da će se njen imućni ljubavnik predomisliti i ostaviti ženu. Kada je shvatila da od toga ipak neće biti ništa, odlučila se udati, no pala je u pravu tugu.

Koliko znam, afera se završava, on više nije zainteresiran, supruga je ona kojoj je iskreno posvećen pa je odlučio ovih blagdana uživati u obiteljskoj atmosferi i toplini doma kojeg je našao uz zakonitu. Hoće li svojim slavnim glasom glazbenik uspjeti utješiti svoju, s druge strane, tugaljivu suprugu? Ostaje vidjeti, no neka 'masna' torbica (ne buncek/kobasica/hamburger) mogla bi joj osušiti suze na licu, barem dok imućni ljubavnik ne da znak da je spreman za novu avanturu. Možda kada prođe ova obiteljska, blagdanska atmosfera i dođe vruće, usijano ljeto.

Do tada vas ljubi vaša,

Ljubica,

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter