Pokazala legendarni dekolte

Susan Sarandon podijelila seksi fotku iz Cannesa s početka karijere


Ines Madunić
19.05.2017.14:10
Susan Sarandon podijelila seksi fotku iz Cannesa s početka karijere
Getty Images

sažeto

Glumica je oduševila fanove fotografijom starom 39 godina, a mnogi su komentirali kako se uopće nije promijenila


Ines Madunić
19.05.2017.14:10

U bijelim hlačama, trapericama i crnim sakoom ispod kojeg nema ničega, Susan Sarandon (69) fotografirala se na balkonu hotela u Cannesu 1978. godine. Staru fotografiju objavila je na svom Instagramu i brzo dobila više od 60.000 lajkova, a mnogi fanovi komentirali su kako se nije puno promijenila te kako je i danas seksi.

 

Cannes 1978 #TBT

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on May 18, 2017 at 2:41am PDT

Ove se godine na crvenom tepihu pojavila u seksi baršunastoj haljini s dubokim dekolteom i velikim rasporom, na otvaranje je došla također s dubokim dekolteom, a prošetala se i u dugačkoj kožnoj suknji i bijeloj košulji.

Ove godine u Cannesu se prikazuje njezin film "Thelma i Louise" iz 1991. godine, a Sarandon je pričala i o seriji "Feud" u kojoj je glumila Bette Davis, uz Jessicu Lange (68) koja je glumila Joan Crawford.

Getty Images

"Umirala sam od straha jer sam htjela da moja Bette Davis bude savršena. Više puta su mi nudili da ju glumim, u nekoliko projekata, i svaki put sam odbijala. Ovog puta odlučila sam da je vrijeme i za taj izazov", rekla je Sarandon. Za ulogu je obrijala dio kose da bi joj perika bolje stajala, a i sama se šminkala - baš kao i Davis.

"Nisam ju htjela imitirati, htjela sam uloviti njezinu bit", rekla je Sarandon.

Instagram

crveni tepih

Cannes

Susan Sarandon

Filmski festival u Cannesu

Podijeli članak