Novi video serijal: 'Dvadesete'

Sve tajne nove generacije: Smije li se varati u vezi, kako zbariti i ima li nade za ekipu dvadesetineštogodišnjaka koji ostaju u Hrvatskoj?


100posto
28.01.2019.12:15
Sve tajne nove generacije: Smije li se varati u vezi, kako zbariti i ima li nade za ekipu dvadesetineštogodišnjaka koji ostaju u Hrvatskoj?

sažeto

Kroz pet priča mladih od 20 do 28 godina otkrivamo kako živi ekipa dvadesetineštogodišnjaka


100posto
28.01.2019.12:15

Koliko ste puta u posljednjih nekoliko mjeseci čuli ili pročitali kako je nova generacija, dakle ti dvadesetineštogodišnjaci, lijeni, razmaženi, ne žele raditi, stalno vise na mobitelima i ne znaju više ni razgovarati, a kamoli ostvarivati smislene veze? Vjerojatno puno. A koliko takvih dvadesetogodišnjaka zapravo poznajete?

U namjeri da otkrijemo kakvi su zapravo ti klinci o kojima svi pričaju, sjeli smo s njima i dali im da nam ispričaju sve što ih zanima, što ih pati, što im se sviđa i na što, zapravo, oni briju.
U novom serijalu "Dvadesete", koji na portalu 100posto kreće u srijedu u 17 sati, saznat ćemo odgovore na ova pitanja.

POGLEDAJTE NAJAVU: 

Nova iskustva, novi ljudi, novi porazi, nova postignuća. Nova sredina, novi grad, a možda i druga država. Višak (ne)zaboravnih noćnih izlazaka, mnoštvo sukoba sa samim sobom i drugima oko sebe, pronalazak životnog smisla, prvog posla, a možda i prve prave ljubavi.

Kroz pet priča saznat ćemo gdje izlaze, s kime se i koliko druže, koga bare i kako izgledaju prvi dejtovi, vjeruju li uopće u ljubav i što očekuju od budućnosti.

Tako nam je Jelena (28) ispričala što ju može osvojiti na prvom spoju, Sven (21) je otkrio sve što nas zanima o izlascima, Sara (20) skreno govori o varanju u vezama, Filip (24) o odlasku iz male sredine u metropolu, a Maria Magdalena (20) otkriva tajne uspješne veze na daljinu.

Serijal 'Dvadesete' je kao kava poslije fakulteta - nekoliko perspektivnih, mladih individualaca otvorenih prema svijetu i svakodnevnim izazovima koji su s nama odlučili podijeliti svoje priče i iskustva.

Gledajte ih na 100posto svake srijede u 17 sati, a prva epizoda čeka vas na portalu 30. siječnja.

mladi

Dvadesete

video serijal

newsletter

Prijavite se na Newsletter