Slavljenica dana

Svi muškarci najljepše žene na svijetu s osmijehom Mona Lise


Mirjana Filipović
28.10.2017.11:00
Svi muškarci najljepše žene na svijetu s osmijehom Mona Lise
Getty Images

sažeto

Oskarovka Julia Roberts već je godinama jedna od omiljenih i najcjenjenijih holivudskih glumica


Mirjana Filipović
28.10.2017.11:00

Julia Roberts, koju je časopis People ove godine peti put proglasio najljepšom ženom na svijetu, danas slavi 50. rođendan. Glumica je to koja nas svojim ulogama oduševljava još otkako se 1990. godine proslavila u filmu 'Zgodna žena', a za sjajno odrađenu 'Erin Brockovich' nagrađena je i Oscarom u kategoriji glavne glumice.

Njezine filmske hitove kao što su 'Odbjegla nevjesta', 'Jedi, moli, voli', 'Moj najbolji prijatelj se ženi', 'Ja u ljubav vjerujem' i danas rado gledamo.

Pored uspjeha na poslovnom planu, sreću je pronašla i u ljubavi. Nakon propalog braka s Lyleom Lovettom, od 2002. udana je za Daniela Modera, a zajedno su dobili troje djece. No prije nego što se skrasila, ljubovala je s nekima od najpoznatijih holivudskih imena.

Reuters

Prije 1990. bila je u vezi s Liamom Neesonom i Dylanom McDermottom, a onda je uslijedio njezin put među zvijezde. Upoznala je Kiefera Sutherlanda za kojeg je bila i zaručena, no planovi za vjenčanje su pali u vodu nakon što je saznala da ju je prevario sa striptizetom. Nakon njega dvije je godine provela u vezi s Jasonom Patricom, iako se govorkalo da je u to vrijeme zaiskrilo između nje i Richarda Gerea dok su snimali 'Zgodnu ženu'.

Getty Images

Kratko je u vezi bila i s Danielom Dayem-Lewisem 1995. godine, poslije čega je navodno ljubakala s Ethanom Hawkeom.

Sredinom 90-ih imala je gostujuću ulogu u 'prijateljima' gdje se spetljala s Matthewom Perryjem koji je javnosti poznat po ulozi Chandlera. Povezivalo ju se i s fitness trenerom Patom Mannocchijem.

Getty Images

Tri je godine bila u vezi s kolegom Benjaminom Brattom.

Šuškalo se i da se jednom prilikom spetljala s Billyjem Idolom nakon što ga je upoznala u avionu, a navodno je imala i kratku aferu sa zvijezdom 'Zakona i reda' Christopherom Melonijem.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

star vibes

rođendan

proslava

Julia Roberts

Podijeli članak