Stare ljubavi

Teško je vjerovati da su ikad bili zajedno! Mirza Džomba nekad je obožavao Nevenu, a Veljača je voljela Majetića


Barbara Marinović
23.09.2018.09:00
Teško je vjerovati da su ikad bili zajedno! Mirza Džomba nekad je obožavao Nevenu, a Veljača je voljela Majetića
Foto: CROPIX

sažeto

Lana Klingor Mihić i Rene Bitorajac nekad su bili u ljubavnoj vezi, a parovima kojih se nitko više i ne sjeća pridružuju se i Nevena Rendeli Vejzović te Mirza Džomba


Barbara Marinović
23.09.2018.09:00

Zaboravili ste već i da su postojali kao par, a oni su se nekad ludo voljeli. Sjećate li se vremena kada su u ljubavi bili Lana Klingor i Rene Bitorajac? Nevena Rendeli i Mirza Džomba? A tek Severina i Alen Marin? Bilo je to jako puno ljubavnih parova, neki su potrajali dulje, neki kraće. Mnogima se put i nakon prekida isprepleo, a kako i ne bi kada su u sličnim poslovnim vodama?

Rene Bitorajac i Lana Klingor Mihić tako su u seriji 'Naša mala klinika' glumili ljubavni par - i to nakon što se njihova ljubavna priča završila. A u ljubavnoj vezi bili su čak tri godine. Lana je tada bila pjevačica grupe ET, a Rene uspješni, mladi glumac. Oboje su vezu čuvali o javnosti i demantirali je, tvrdili su dugo vremena da su samo dobri prijatelji.

Foto: CROPIX

U mladim danima Nevena Rendeli Vejzović ljubila je uspješnog rukometaša Mirzu Džombu. On je tada bio na vrhuncu sportske karijere, a ona je tek počinjala. Vezu s njim počela je sa svega 19 godina. Nije ni on bio puno stariji. Veza je u konačnici pukla 2005. godine, prije nego je Mirza otišao s reprezentacijom na SP u Tunisu. Danas su oboje u sretnim brakovima. Nevena s Makom Vejzovićem, a Mirza s bivšom voditeljicom Belmom Džombom.

Foto: CROPIX

Alen Marin i Severina bili su u vezi 90-ih godina. S pjevačem grupe 'Kojoti' Severina se čak i zaručila, no na kraju su prekinuli, i to bez većih skandala. Danas je pjevačica sretno udana za Igora Kojića, a Alen se vjenčao glumicom Goranom Marin.

Foto: CROPIX

Poslovno i privatno surađivali su Jelena Veljača i Roman Majetić. Zaljubili su se i upoznali na snimanju serije 'Vila Marija', a potom nastavili suradnju u ostalim serijama njegove produkcije. U 'Običnim ljudima' i 'Ponosu Ratjakevih' Veljača se prometnula u scenaristicu. Prekinuli su nakon otprilike tri godine veze, a potom je Jelena ušla u vezu s Jankom Popovićem Volarićem.

Foto: CROPIX

Ivan Herceg i Petra Dugandžić bili su u vezi oko godinu i pol dana, i prema njezinom priznanju, Herceg je za nju bio fatalan. Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima, pa čak i glumili zajedno u 'Larinom izboru'.

Severina

Jelena Veljača

Rene Bitorajac

Ivan Herceg

Petra Dugandžić

Alen Marin

Lana Klingor

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter