Glumci na aukciji

Tko želi na privatnu večeru s Leom i Kate Winslet?


Ines Madunić
25.07.2017.21:40
Tko želi na privatnu večeru s Leom i Kate Winslet?
Getty Images

sažeto

Na gala večeri u St. Tropezu glumac prikuplja novac za svoju zakladu


Ines Madunić
25.07.2017.21:40

Privatna večera s Leonardom DiCaprijom (42) i Kate Winslet (41) za mnoge je ostvarenje snova, a sad je i stvarna mogućnost. Neka sretnica ili sretnik osvojit će ovu genijalnu nagradu na aukciji u francuskom St. Tropezu na gala večeri za Leonardovu zakladu. Glumac od 2010. godine vodi zakladu koja se bavi zaštitom okoliša i dosad je skupio više od 80 milijuna dolara koje dalje raspoređuje udrugama koje se bave istim ciljem.

Što se tiče večere sa zvijezdama, onaj tko je želi osvojiti morat će iskeširati neodređenu, ali vjerojatno visoku cifru, a zbog natrpanih rasporeda Lea i Kate večera je ograničena na određene datume u listopadu i studenom ove godine. Također, večera će se održati u nekom restoranu u New Yorku po izboru onoga tko osvoji nagradu. Novac koji će se prikupiti ići će organizaciji koju će izabrati Kate Winslet. 

Gala večera održava se u srijedu, a na listi gosti je i puno Leovih jako slavnih prijatelja, među kojima su Madonna, Cate Blanchett, Emma Stone, Marion Cotillard, Tom Hanks, Jared Leto, Penelope Cruz, Kate Hudson, Tobey Maguire i Uma Thurman. Za društvo će nastupati Lenny Kravitz. Prošle godine skupili su 45 milijuna dolara za više od 30 organizacija doljem svijeta.

Leonardo DiCaprio

aukcija

Kate Winslet

gala večera

Podijeli članak