Kraljica Kulmerovih dvora

Todorićevo carstvo možda se urušilo, no Vesna je Ivici i dalje vjerna! Kći automehaničara postala je jedna od najbogatijih žena u zemlji


100posto
08.11.2018.14:00
Todorićevo carstvo možda se urušilo, no Vesna je Ivici i dalje vjerna! Kći automehaničara postala je jedna od najbogatijih žena u zemlji
Foto: CROPIX

sažeto

Vesna Todorić u fokusu je javnosti i medija, iako se cijelog života pokušavala što više sklanjati od pozornosti


100posto
08.11.2018.14:00

Zapela je za oko medijima Vesna Todorić tijekom slijetanja u Zagreb. Naime, na nogama je imala skupe tenisice pa su joj mnogi zamjerili što je pričala o teškom londonskom životu noseći Miu Miu na nogama. Poznato je da je gospođa Vesna i inače ljubiteljica lijepe odjeće, skupih modnih dodataka pa ne čudi njezin odabir ni ovaj put.

Ovih dana djeluje prilično uznemirena medijima, fotografima, kamerama - svime onim što prati dramatičnu priču o sudskom procesu protiv Ivice Todorića. Razumljivo, pogotovo s obzirom na činjenicu da se Vesna nikada nije eksponirala. Činio je to u ime posla njezin suprug, kasnije i djeca - no Vesna se u javnosti pojavljivala rijetko, držeći se najčešće po strani.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Nije se držala sa strane kada je zatrebala Todoriću u Londonu pa je proteklih godinu dana tamo provela s njim, tijekom njegove pravne bitke. I ne čudi, ove godine proslavili su čak 43 godine zajedničkog života. Ivica i Vesna vjenčali su se, naime, 12. srpnja 1975. godine u crkvi sv. Marka. Rođena u obitelji automehaničara Ivice Bašića, Vesna je udajom došla do titule jedne od najbogatijih žena u zemlji.

Posvećena obitelji i suprugu, Vesna je ipak diplomirala ekonomiju, kao što su to kasnije učinila i njezina djeca. U braku su Todorići dobili troje djece - Ivu, Antu i Ivana. Sinovi su napustili Kulmerove dvore i otišli u inozemstvo, a Iva je ostala u Zagrebu, i pretpostavljamo, jučer dočekala majku. Budući da se cijelog života posvetila prvenstveno ulozi majke i supruge, vjerojatno joj je obiteljska podrška jučer jako dobro došla.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

vesna todorić

newsletter

Prijavite se na Newsletter