Špijun kojeg već volimo

Tom Hardy preuzeo vodstvo na kladionicama za novog Jamesa Bonda


Ines Madunić
13.02.2018.12:10
Tom Hardy preuzeo vodstvo na kladionicama za novog Jamesa Bonda
Getty Images

sažeto

Britanski glumac James Norton pao je na drugo mjesto


Ines Madunić
13.02.2018.12:10

I dok čekamo posljednji film o Jamesu Bondu u kojem će glumiti Daniel Craig (49), na kladionicama su već počela ozbiljna predviđanja o tome tko će preuzeti ulogu agenta 007. Iako je dosad vodio James Norton (32), nakon neimpresivne izvedbe u seriji "McMafia" pao je na drugo mjesto. Vodstvo je preuzeo Tom Hardy (40), kojega ćemo uskoro gledati u "Venomu".

Iza njega treće mjesto dijele Idris Elba (45) i Tom Hiddleston (37).

Posljednjih nekoliko tjedana pričalo se i o mogućnosti da šarmantnog špijuna zaigra bivši član One Directiona Harry Styles (24), koji je svoj glumački debi imao u "Dunkirku".

Iako je bilo priče o ženskom Bondu, čini se da od te ideje neće biti ništa. Glumica Rachel Weisz (47), inače supruga aktualnog 007 Daniela Craiga, izjavila je kako misli da to nije potrebno.

"Žene trebaju dobiti svoje priče. Zašto bismo se uspoređivale sa svim tim muškim prethodnicimna? Žene su fascinantne i zanimljive i trebaju ispričati nešto svoje", rekla je Weisz.

Craiga ćemo gledati u još neimenovanom Bond filmu krajem 2019. godine, njegovom petom, a dotad bi se već trebalo znati tko će ga zamijeniti.

filmovi

James Bond

Tom Hardy

Daniel Craig

Idris Elba

Rachel Weisz

Tom Hiddleston

James Norton

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter