'Tri sina, tri kćeri - zvuči idealno'

Tori je peto dijete rodila prije 7 mjeseci, ali već razmišlja o šestom članu obitelji


Mirjana Filipović
03.10.2017.12:05
Tori je peto dijete rodila prije 7 mjeseci, ali već razmišlja o šestom članu obitelji
Profimedia

sažeto

Tori Spelling i njezin suprug Dean McDermott već su roditelji Liama (10), Stelle (9), Hattie (5), Finna (5) i šestomjesečnog Beaua


Mirjana Filipović
03.10.2017.12:05

Kad se spominje ime Tori Spelling (44), uvijek se veže uz 'Beverly Hills' koji ju je i vinuo među zvijezde. No zadnjih godina njezina karijera stagnira, a svi pokušaji da opet pokrene glumačku karijeru - neslavno su propali.

Profimedia

Navodno je i u velikim financijskim problemima, no u intervjuima, koje ne daje često, uglavnom priča o privatnom životu. Nekad poznata glumica u ožujku ove godine dobila je peto dijete sa suprugom Deanom McDermottom (50). A iako je donedavno tvrdila da je to brojka na kojoj će stati, čini se da se ipak predomislila.

Profimedia

- Bila sam velika obožavateljica 'The Brady Buncha'. Tri djevojčice, tri dječaka - to je idealna kombinacija - izjavila je Tori za Us Weekly te tako dala naslutiti da ona i njezin suprug opet planiraju proširiti obitelj.

Već su roditelji Liama (10), Stelle (9), Hattie (5), Finna (5) i šestomjesečnog Beaua.

Profimeda

Inače, The Brady Bunch bio je sitcom o udovcu i ocu tri sina Mikeu Bradyju koji je oženio Carol Martin, ženu koja je već imala tri kćeri.

djeca

obitelj

roditeljstvo

Tori Spelling

Podijeli članak